Drum comunal asfaltat la Bughea de Jos!

Astăzi, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, alături de primarul Ion Tănăsescu, a efectuat o vizită de lucru în comuna Bughea de Jos, unde s-au încheiat recent lucrările de asfaltare la un drum comunal, investiție realizată cu sprijinul Consiliului Județean Argeș. De asemenea, în acestă zonă, Regia Județeană de Drumuri Argeș a executat reparații asfaltice și marcaje rutiere pe DJ 732 C Câmpulung - Bughea de Jos.

 


"În comuna Bughea de Jos, anul 2019 a fost un an fructuos din punct de vedere al investițiilor. S-au realizat obiective importante pentru comunitate, printre care și asfaltarea unui drum comunal pe o lungime de aproximativ 900 de metri liniari, de la Monumentul Mlaci până la Brazi, investiție care era necesară pentru locuitori. De asemenea, am reușit să amenajăm bazinul de apă prin care să asigurăm necesarul de apă pentru întreaga comună din sursă locală. Mulțumesc Consiliului Județean Argeș și domnului președinte Dan Manu pentru sprijinul acordat ori de câte ori a fost nevoie pentru realizarea unor obiective la nivelul comunei. Împreună cu Consiliul Județean Argeș am constituit o echipă și se văd rezultatele la nivelul localității noastre." - Ion Tănăsescu, primarul comunei Bughea de Jos

 

 


"Sunt fericit pentru că în acest mandat, printr-un parteneriat de excepție, Consiliul Județean și Primărie, am reușit să renaștem Bughea de Jos. Nu e puțin lucru să reușesti să torni covor asfaltic acolo unde era foarte necesar, nu e puțin lucru să asiguri apă pentru întreaga comună într-o zonă geografică dificilă din acest punct de vedere. Astfel, am hotărât în 2016 să facem ceea ce este normal pentru o comunitate atât de frumoasă cum este Bughea de Jos, o localitate care atrage, prin frumusețea locurilor, turiști sau oameni care vin să își petreacă timpul liber pe aceste meleaguri. Iată că numai în echipă lucrurile se văd și sunt apreciate de comunitate." - Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș.

 

 


În comuna Bughea de Jos, Consiliul Județean Argeș a finanțat și alte investiții importante, precum:
- Construirea și amenajarea unui bazin de apă potabila de 250 mc în punctul Mlaci cu stație de pomapare
- Amenajare grup sanitar Școala Primară Valea Măcelarului
- Amenajare hol între cele două intrări ale Școlii Primare Valea Măcelarului
- Lucrări de reparații, întreținere și invesțitii la Școala Gimnazială nr. 1 Bughea de Jos
- Lucrări de reparații, întreținere și invesțitii la Școala Primară Valea Macelarului
- Lucrări de reparații, întreținere și invesțitii la Grădința cu program normal Poenandre.


Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Bughea de Jos este în implementare proiectul "Reabilitare drum comunal DC Poenandre - comuna Bughea de Jos".

 


În ceea ce privește proiectele de infrastructură rutieră în zona Muscelului, după încheierea procedurii de achiziție publică, Regia Județeană de Drumuri Argeș va demara lucrările de asfaltare la DJ 735 Câmpulung - Bughea de Sus - Albeștii de Muscel.