(VIDEO) Dramă din inconștiență ! Doi oameni au murit și o fetiță de 2 ani rănită!

Tânăra de 19 ani din Argeș care a provocat accidentul de ieri, 15 august, de la Rătești, a reușit într-o clipă de inconștiență să omoare două persoane, să își rănească fetița de numai doi ani și implicit să își distrugă viitorul.

Se pare că femeia din Argeș a avut o relație din care a rezultat o fetiță care se afla în grija ei. Tot din informații aflăm că aceasta avea o relație cu un alt băbat, căruia i-a luat mașina ieri să se plimbe prin sat dar nu avea permis de conducere. 

CITEȘTE ȘI... (VIDEO) Accident grav în Argeș! O persoană a murit și trei sunt rănite, printre care și un copil de 2 ani!

În momentul cănd lipsa de experiență a intervenit și a pierdut controlul volanului, a provocat un accident teribil.

Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto, un bărbat de 62 de ani, din Găești iar în cursul zilei de azi a fost anunțat și decesul soției acestuia, o femeie de 58 de ani, din Găești, județul Dâmbovița.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și ucidere din culpă. Tânăra a fost reținută 24 de ore apoi dusă la mandat și posibil să fie arestată. 

Totodată poliția face cercetări și asupra concubinului ei. Nu se știe momentan dacă acesta i-a dat mașina femeii sau aceasta a luat-o de la el fără permisiunea lui. 

De asemenea a fost anunțată și protecția copilului, fetița de numai doi ani rănită ușor în accident, posibil să ajungă în grija statului.

Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș a declarat următoarele: