Dr. Marilena Băluţă a luat lecţii despre „Prezervarea fertilităţii în cancerele ginecologice”

În perioada 27 - 29 februarie, dr. Marilena Băluţă, medic primar obstretică – ginecologie şi senior embriolog, a participat la Cursul cu tema “Prezervarea fertilității în cancerele ginecologice”, care a fost organizat de Societatea Europeana de Ginecologie Oncologică, în Hamburg-Germania. Ca şi mesaj clar pentru paciente, aceasta a declarat că pentru a beneficia de un tratament eficient, prevenția și screening-ul sunt esențiale.

„Pacientul cu cancer are nevoie de o echipă multidisciplinară pentru o abordare corectă a bolii lui. De asemenea, este important ca medicul să își însușească permanent noutățile în domeniu. Prezervarea fertilității în cancerele ginecologice... temă grea atunci cînd vorbim de femei tinere care nu au copii. Echipa multidisciplinară este esențială pentru a oferii servicii de calitate. Prezervarea fertilității nu înseamna DOAR congelarea de spermă și ovocite. Prin pregătire continuă, încercăm să oferim cele mai bune altenative pentru pacienţi”, a continuat medicul Marilena Băluţă. Domnia sa oferă consultaţii şi în Argeş, în cadrul centrului medical pe care aceasta a fondat-o în Bradu, Hera`s Med.

 

Clinica Hera’s Med oferă servicii medicale de obstetrică-ginecologie, monitorizarea sarcinii, infertilitate-reproducere umană asistată și senologie.