Dr. Alina – Mihaela Buşan va oferi consultaţii la Hera`s Med Boutique din Bradu

Din 15 mai, echipei clinicii Hera`s Med Boutique din Bradu i se alătură dr. Alina-Mihaela Bușan, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu o vastă experiență în monitorizarea sarcinilor cu risc crescut, patologia ginecologică și infertilitate. Primii paşi în medicină i-a făcut în cadrul Spitalului “Prof. Dr. Panait Sîrbu”, în Maternitatea Giuleşti. Cunoştinţele acumulate şi activitatea sa au fost diseminate şi în cadrul cărţii pe care o semnează „Noțiuni de Reproducere Umană Asistată”. Îdr. Alina – Mihaela Buşan va fi disponibilă în clinica Hera`s Med Boutique din Bradu, care este situată în vecinătatea Primăriei, în fiecare sâmbătă, în intervalul 9:00 – 13:00. Pentru rprogramări puteţi suna la tel. 0755.688.984????. 


La Hera`s Med Boutique din Bradu, dr. Marilean Băluţă, fondatoarea clinicii, alături de colegii săi, a luat toate măsurile deprotecţie astfel încât atât pacientele, cât şi personalul să fie în deplină siguranţă.

„Evaluarea gravidelor se face după triajul epidemiologic și după asigurarea măsurilor de protecție. Astfel, gravidelor noastre le oferim GRATUIT maști, mănuși și botoși de unică folosință!”, a transmis dr. Marilena Băluţă.