Două recorduri electorale la Bradu: 10 mandate din 15 pentru PSD şi prezenţă uriaşă la urne

Dănuţ  Stroe îşi continuă activitatea administrativă la Bradu, după ce a câştigat un nou mandat, în urma voturilor acordate de brădeni. La prima apariţie publică după ce a fost desemnat câştigător, Dănuţ Stroe a declarat că a înregistrat două recorduri la Bradu, în această rundă de alegeri.

„Am avut rezultate record la Bradu. Primul este prezenţa mare la alegeri. Au ieşit la vot peste 4.000 de brădeni, prima dată în 30 de ani când avem o asemenea cifră. Al doilea record îl reprezintă numărul mare de consilieri locali obţinuţi de un partid. PSD a obţinut 10 mandate din 15, ceea ce înseamnă că am două treimi şi asta mă ajută să îndeplinesc toate proiectele promise şi solicitate de brădeni. Probabil cetăţenii au observat că unii consilieri din opoziţie au pus piedici în Consiliul Local, pe unele proiecte necesare comunităţii, şi au simţit că este nevoie să îi sancţioneze. A fost un vot copleşitor şi nu mă aşteptam la o diferenţă atât de mare, motiv pentru care ţin să mulţumesc brădenilor, care mi-au acordat o asemenea încredere.”, a declarat Dănuţ Stroe. 


Referitor la ce are în plan pentru perioada imediat următoare, acesta a adăugat:

„Aşa cum le-am promis de când m-am prezentat prima dată în faţa electoratului, şi în acest mandat am gândit o platformă care să asigure investiţii şi dezvoltare pentru fiecare zonă şi fiecare stradă, proiecte pe care brădenii le aşteaptă. Votul lor mă obligă să le duc la bun sfârşit. În primul mandat, prioritatea mea a fost ca brădenii să beneficieze de toate utilităţile publice, însemnând apă curentă, canalizare, gaze, iar apoi, după ce au toate aceste condiţii, trecem la execuţia de trotuare, iluminat cu becuri economice.”