Două mașini s-au ciocnit în zona Nord din Pitești! Trei victime, una încarcerată

Update:

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 37 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism din direcția b-dul Nicolae Bălcescu către Aleea Negoiu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula din direcția Depozitelor către b-dul Nicolae Bălcescu, condus de o femeie de 51 de ani, din Căteasca. 

Din impact, primul autoturism a fost proiectat într-o mașină parcată.

În urma accidentului, o femeie de 37 de ani, din Pitești, pasageră în primul autoturism, a rămas blocată în vehicul și a fost nevoie de intervenția echipajelor specializate pentru extragerea acesteia.

De asemenea, conducătoarea auto al celui de-al doilea autoturism și un pasager din acesta (un bărbat de 53 de ani, din Pitești) au fost răniți ușor și transportați la spital pentru investigații suplimentare. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

 

Trafic îngreunat în aceste momente în Pitești, intersecția Calea Bascov cu Negru Vodă, acolo unde în urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier între două autoturisme.

În urma impactului se pare că ar fi rezultat trei victime, din care una ar fi încarcerată.

La fața locului intervin trei echipaje de pompieri: pentru descarcerare, asigurare zonă și asistență medicală, alături de un echipaj al SAJ.


Revenim cu informații.

Surse: ISU Argeș și IPJ Argeș