Două accidente în Argeș, la diferență de câteva minute

UPDATE, ora 16:00

Din primele informații, de vină pentru producerea accidentului ce a avut loc într-o intersecție din Curtea de Arges ar fi șoferul unui Golf, un tânăr de 21 de ani, din Valea Danului, care nu a acordat prioritate de trecere unui taximetru condus de un bărbat de 50 de ani. Impactul între cele două vehicule a fost inevitabil. În urma acestuia, o fată, pasageră în taxi, s-a ales cu răni ușoare. Aceasta a fost transportată cu o ambulanță la spital, pentru investigații amănunțite.

În ceea ce privește accidentul ce a avut loc la Bascov, este vorba despre un piteștean, in vârstă de 63 ani, ce se deplasa la volanul unui autoturism KIA dinspre  Curtea de Arges spre Pitesti. În localitatea Bascov, șoferul a intrat cu mașina într-un cap de pod. Omul, ce era singur in autoturism, s-a ales cu răni ușoare. Nu se știe motivul producerii accidentului, dar nu e exclusa varianta ca bărbatul sa se fi simțit rau la volan și să fi pierdut controlul asupra mașinii. Politistii efectuează cercetări.

Două evenimente rutiere au avut loc, în urmă cu puțin timp, în Argeș. 

Unul dintre ele s-a petrecut la Curtea de Argeș, în apropiere de Biserica Domnească, un taxi fiind implicat. Momentan, nu se știe dacă sunt persoane rănite. De asemenea, cel de-al doilea accident a avut loc pe drumul care face legătura între Pitești și Curtea de Argeș, în localitatea Bascov.

CITEȘTE ȘI ... Urs înfometat şi mort de slab pe marginea şoselei, la Vidraru

Polițiștii intervin la fața locului. Totodată, vor ajunge și echipaje medicale în zonă pentru a acorda îngrijiri în caz de nevoie.

 

Revenim!