Dotări de ultimă generație la Colegiul Național Dinicu Golescu din Câmpulung!

În perioada 04 – 10 mai 2018, Colegiul Național Dinicu Golescu din Câmpulung găzduiește tabăra de pregătire a lotului național de informatică. Holcim România susține acest eveniment prin dotarea unui laborator de informatică cu calculatoare performante necesare desfășurării activităților incluse în programul taberei.

CITEȘTE ȘI ... (video) Decizia a fost amânată! Nicola Inquieto: "Totul a fost o poveste!"

Holcim România a investit aproximativ 20.000 de euro în 30 de calculatoare de ultimă generație, precum și în mobilierul necesar laboratorului de informatică al Colegiului Național Dinicu Golescu. În urma sponsorizării, după încheierea taberei, toți elevii colegiului vor beneficia de laborator, două din șase clase fiind de profil informatică - intensiv.

CITEȘTE ȘI ... Surprize de primăvară la Jupiter City Pitești!

În cadrul taberei participă 40 de persoane, dintre care 24 de elevi – 16 seniori și opt juniori care se pregătesc pentru următoarele competiții, alături de 16 cadre didactice cu rol de coordonatori sau evaluatori. Timp de o săptămână, tinerii pasionați de informatică vor participa la teste și sesiuni de pregătire în vederea alegerii celor mai buni reprezentanți pentru olimpiadele europene și internaționale.