Dosar penal: Suspect de COVID fugit din spital!

Caz șocant la Câmpulung. Un tânăr, în vârstă de 27 de ani,  dintr-o comună din nordul județului, va plăti penal pentru fapta sa. Bărbatul, deși era suspect COVID a plecat din Spitalul Municipal Câmpulung, unde era internat, fără acordul medicilor. A fost găsit de polițiști acasă și internat din nou în spital. În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

CITEȘTE ȘI ... (video) Reținuți pentru braconaj. Câine pus să sfâșie un căprior


Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.453 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

CITEȘTE ȘI ... Percheziții la traficanții de minori. Fată de 16 ani vândută în Argeș, Sibiu și Mureș

Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4000 de lei, pentru tot atâtea persoane care nu au respectat măsura izolării. Este vorba, în primul caz, despre un bărbat de 29 de ani, dintr-o comună din Argeș, care a părăsit adresa la care figura în izolare, acesta fiind sancționat cu o amendă de 2000 de lei. Un bărbat de 38 de ani a fost depistat într-un oraș din Argeș, deși figura în izolare în alt județ. Acesta a primit o amendă de 1000 de lei. Un bărbat de 51 de ani a fost depistat pe raza unui oraș din județ, deși figura în izolare în altă localitate.