Dorin Mărășoiu a aderat la Pro România!

Consilierul județean Dorin Mărășoiu, președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Argeș, s-a alăturat astăzi echipei PRO România Argeș. Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș (în mandatul precedent) a lăsat în urmă tabăra PSD Argeș pentru „o structură cu oameni noi”.


„Motivele sunt simple, am fost dat afară din PSD pentru divergențe de opinie. Atmosfera a devenit greu de suportat pentru mine și atunci am ales tot un partid de centru stânga. Nu am avut o problemă cu doctrina, ci cu anumiți oameni din partid, care nu au înțeles reforma, care nu au înțeles că percepțiile publice despre partid trebuie schimbate și care au considerat că e mai bine să mă dea afară, decât să ia în calcul aceste aspecte.
      
De ce PRO România? Pentru că este un partid de centru stânga, un partid modern, pentru că am încredere în președintele Ponta care, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun premier pe care l-a avut România, cu rezultate remarcabile, dar și pentru că eu cred într-o structură cu oameni noi”, a declarat Dorin Mărășoiu.

 

 


Bogdan Ivan: „Va aduce plusvaloare echipei PRO Romania” !


Echipa PRO România Argeș are planuri mari cu actualul consilier județean.
„Mă bucur pentru faptul că Dorin s-a alăturat echipei PRO Romania. Am apreciat întotdeauna felul lui deschis și corect de a fi. Trebuie spus că a venit cu o atitudine pe care am apreciat-o foarte mult, fără aere si fără pretenții, ci, din contră: a venit să muncească și să pună umărul la consolidarea partidului în zona Călinești-Topoloveni, unde va face echipă cu fostul primar al comunei Călinești, domnul Voicu Mihai și cu profesorul Bogdan Mosoia. Sunt convins că venirea lui Dorin Mărășoiu va aduce plusvaloare echipei PRO Romania”, spune liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.