Dolo Trans Olimp vă așteaptă la Bursa locurilor de muncă pentru studenți

Dolo Trans Olimp va participa vineri, 18 Octombrie, la Bursa locurilor de munca pentru absolvenți, eveniment care are ca scop facilitarea accesului absolventilor la locurile de munca disponibile si interactiunea directa cu agentii economici.

Dacă ești absolvent al Facultății de Mecanică și Tehnologie și dorești să faci parte dintr-o echipă de profesioniști, te așteptăm pe data de 18 octombrie la Sala Sporturilor din Pitesti!

Bursa locurilor de munca pentru absolventi reprezinta o oportunitate de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru ca acestia sa poata alege un loc de munca conform pregatirii lor profesionale sau sa se informeze despre ocupatiile cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung. Participarea la eveniment este gratuita.

 


 

 


Un nume de referinţă în domeniul transporturilor terestre este Dolo Trans Olimp, companie ale căror baze au fost puse de tânărul antreprenor argeşean Cristian Dolofan, în anul 2011. Acesta a imprimat businessului său echilibrul şi rigurozitatea care îl caracterizează, reuşind, în doar 7 ani, să devină un etalon pe piaţa serviciilor de acest tip. Principalul obiect de activitate al companiei DTO este transportul rutier de mărfuri, cu o flotă de peste 300 de camioane Mercedes, achiziţionate de noi, la care se adaugă un service auto, cu vulcanizare, spălătorie şi vopsitorie, iar din 2015 este singura reprezentanță de piese originale Lorh. 

2018 s-a concretizat în proiecte noi menite să dezvolte compania peste graniţele judeţului. Dolo Trans Olimp a înfiinţat alte trei centre operaţionale: unul la Bucureşti, platforma din orașul Mioveni și punctul de lucru din Arad, scopul principal fiind eficientizarea serviciilor oferite şi scurtatea timpilor de livrare. La intrarea în Mioveni a amenajat o platformă de stocaj de 50.000 mp, care va fi extinsă la 100.000 mp. În vestul țării, chiar la poarta de ieşire spre Europa, Dolo Trans Olimp a amenajat baza de la Nădlac, din județul Arad, care a devenit funcțională încă de la jumătatea anului 2017. În județul Arad, DTO va deschide un nou garaj, un proiect amplu și de viitor, menit să optimizeze activitatea.