Dolo Trans Olimp - Un aliat de încredere!

Firma argeșeană, Dolo Trans Olimp, se mândrește cu o gamă largă de servicii, singurul nivel de execuție acceptat fiind EXCELENȚA.

Dolo Trans Olimp - Clienții sunt prioritatea numărul 1

Dolo Trans Olimp deține o extindere la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Asia și Africa. Firma vă oferă suportul logistic și rapididatea de care aveți nevoie, orice serviciu fiind tratat cu respect, responsabilitate și seriozitate.
Cu o flotă în continuă creștere, Dolo Trans Olimp colaborează cu cei mai importanți furnizoride servicii din domeniu: Gefco Romania, DHL Romania, Michelin, Transalliance Espana, DHL Food, Services Gmbh, LKW-Walter și Rhenus Logistics.

Dolo Trans Olimp este o companie privată de transport rutier de mărfuri, înființată în 2011. Eficiența, logistica impecabilă și profesionalismul sunt valorile care au ghidat formarea companiei și ne inspiră dezvoltarea și astăzi.
Alte servicii includ:

❯ Transport intern și internațional de marfă
❯ Transport autoturisme
❯ Transport de marfă sub 3,5 tone
❯ Transport business
❯ Transport agabaritic, servicii escortă transporturi agabaritice
❯ Ateliere mobile pentru depanări camioane în regim de urgență

Începând cu anul 2015, este recunoscută ca reprezentanță service. Dolo Trans Olimp a demarat proiectul de realizare a unui service autorizat, cu servicii profesionale complete pentru camioane. 
Firma argeșeană realizează toată gama de operațiuni de service pentru autocamioane și semiremorci, inclusiv pentru transportoare de orice tip. Mai mult, în cadrul complexului, se oferă și alte facilități, precum vulcanizare, parcare supravegheată și spălătorie profesională.

În acest moment, flota Dolo Trans Olimp este formată din 130 Mercedes New Actros Euro 6, 108 Mercedes Actros Euro 6, 9 Mercedes Benz Euro 5, 2 Mobile workshop I, un Mobile workshop II, un Mercedes V Class Avantgarde, 12 Mercedes Atego 7,5 t, 8 Man Trucks 7,5 t, 7 Mercedes Actros Trucks Euro 5, 3 Mercedes Vito, un Volvo Bus și un Mercedez Sprinter 3,5 t.

Flota este supravegheată în permanență prin GPS, iar comunicarea cu personalul se realizează prin sisteme de telefonie mobilă. Astfel, operatorii de transport sunt constant la curent cu poziția camioanelor din teren, putând interveni în orice moment pentru verificarea sau soluționarea tuturor situațiilor ce pot surveni.

Compania investește continuu în dezvoltarea punctelor forte, cum ar fi extinderea ariei serviciilor noastre, perfecționarea continuă a echipei DTO, modernizarea și dotarea flotei DTO cu autocamioane și tehnologie și logistică de ultimă generație.

Asigurarea calității și instruirea periodică
Investițiile făcute în anul 2015 în echipamente performante de diagnosticare și verificare oferă posibilitatea companiei de a prezenta o gamă largă de servicii mecanice.

MECANICĂ

❯ Stand de verificare frâne (și) pentru mașini încărcate
❯ Aparat de reglat direcția cu infraroșu
❯ Stand de verificare jocuri mecanice
❯ Aparat de reglat faruri
❯ Aparat de verificat și de încărcat instalații de climatizare
❯ Mașina de bătut ferodouri
❯ Analizor gaze și opacimetru pentru verificarea noxelor după reparții motoare.
❯ Aparatură pentru confecții furtune
❯ Presa hidraulică 50t

ELECTRICĂ

Atelierul deține instrumente capabile să exploateze la maximum resursele de diagnoză oferite de producătorii de autovehicule.

Funcția de diagnoză TEXA, face posibilă o testare directă a componentelor periferice ale oricărui sistem electronic al autovehiculului (INJECȚIE, ABS, ESP, etc.), oferind astfel soluții simple pentru cele mai complexe disfuncții. Se realizează verificarea instalațiilor electrice, inclusiv tester acumulatori.

SERVICII COMPLETE DE VULCANIZARE CAMIOANE

❯ Mașină jantat – dejantat
❯ Mașină echilibrat
❯ Servicii de regrovare

ASISTENȚĂ TEHNICĂ MOBILĂ, INTERN ȘI INTERNAȚIONALĂ

DTO deţine 4 ateliere mobile care asigură asistenţa flotei proprii, complet utiliate pentru a face faţă oricarei intervenţii mecanice.

CAROSERIE

Profesionalismul echipei DTO și utilizarea echipamentelor de ultimă generație în execuția sudurii argon, Co2 și autogen, precum și alte servicii de tinichigerie, asigură garanția calității.

VOPSITORIE

Include și cabină de vopsit, complet echipată la cele mai înalte standarde.

SERVICIUL DE VÂNZARE PIESE AUTO

Datorită colaborării cu cei mai mari producători și furnizori de piese, DTO poate garanta calitatea, livrarea rapidă și prețul concurențial al pieselor comercializate.

SPĂLĂTORIE

Spaţiu închis pentru spălat camioane şi turisme, dotat cu aparatură performantă.