Dolo Trans Olimp, în curând pe infotrucker.ro

Cel mai puternic transportator din Argeş, Dolo Trans Olimp, ce se mândrește cu o cifră de afaceri de 150 milioane lei şi un profit de 3,5 milioane de lei, va intra în curând pe platforma online infotrucker.ro, publicația de informație și lifestyle dedicata profesioniștilor și pasionaților din industria transporturilor rutiere și logisticii.
 Dolo Trans Olimp se află în topul celor mai importante companii de profil, cu cea mai nouă flotă de autocamioane şi o evoluţie economică spectaculoasă.


Pentru anul 2018, tânărul manager, Cristian Dolofan, plănuieşte să extindă flota şi să menţină ritmul în conformitate cu dinamica pieţei, strategie care are ca obiectiv principal creşterea nivelului de calitate şi siguranţă al serviciilor oferite, cât şi sporirea celui de comunicare cu echipa din cadrul societăţii. Procesul de extindere și dezvoltare a început încă din primele zile ale anului, fiind deja achiziționate primele transportatoare. De asemenea, la acest început de an, platforma de stocaj și distribuție mașini de la Mărăcineni a devenit funcțională.

 

InfoTrucker – reprezintă cel mai complex şi ambiţios proiect de media online pe segmentul transporturilor rutiere din România ce-şi propune să acopere în aceeaşi măsură, două din cele mai importante segmente de public: şoferii profesionişti şi managerii de transport. Pe lângă cele două direcţii asumate, publicaţia online InfoTrucker cuprinde întreaga arie de servicii conexe activităţii de transport precum service, anvelope, lubrifianţi, carburanţi, pregătire profesională, tehnic, etc.

Cu o vechime în online din 2011, publicaţia online InfoTrucker a reuşit într-un interval relativ scurt de timp, fără a avea suportul unei publicaţii tipărite în background, să-şi stabilească un număr record de cititori pentru o astfel de publicaţie, conform celui mai complex instrument de măsurare a audienţei online – Google Analytics – în comparaţie cu principalii competitori de pe piaţă.

Începând cu luna iunie 2014, în platformă online InfoTrucker au fost implementate şi interconectate cunoscutele platformele de socializare Facebook, Twitter, Instagram și YouTube, pentru o distribuţie cât mai bună a informaţiilor publicate şi o vizibilitate maximă a partenerilor InfoTrucker.

Nu în ultimul rând, conectarea celor mai importante medii de comunicare din online face unic acest proiect media pe segmentul de presă specializată de transport din România. Dorim ca împreună cu partenerii noştri să oferim cititotilor din acest sector de activitate cea mai bună informare cu privire la produsele și serviciile existente atât pe piaţa naţională cât şi internaţională.