Dolo Trans Olimp - „argint” în competiţia celor mai eficienţi transportatori din România

Dolo Trans Olimp se menţine în top, iar rezultatele obţinute în urma investiţiilor constante şi a calităţii serviciilor le-au fost recompensat la nivel naţional. An de an, revista „Tranzit” acordă premii companiilor din domeniu, structurate pe trei categorii: operator de transport cu capital românesc, operator de transport cu capital străin și manager de transport. La secţiunea cel mai eficient operator de transport, au intrat în finală 10 societăţi. Pe locul doi, în urma voturilor, s-a clasat compania argeşeană Dolo Trans Olimp, care în acest an a reuşit să îşi extindă flota auto cu 12 autovehicule.

„Am reuşit să ne adaptăm la noile condiţii de piaţă şi pe termen mediu vom continua să oferim servicii la standarde înalte, să ieşim cât mai puţin afectaţi din acest an.”, a declarat Alexandra Badea, reprezentanta Dolo Trans Olimp, prezentă la festivitatea online a Galei Tranzit 2020.

Conform informaţiilor transmise de către organizatorii evenimentului, zona Muntenia are 11.321 firme de transport, cu 3369,7 milioane euro cifră de afaceri. Argeş este pe locul al treilea la numărul de firme de transport şi pe locul al doilea la cifra de afaceri şi la numărul de angajaţi din acest segment.