Dolo Trans Olimp angajează mecanici, tinichigii și electricieni!

Dolo Trans Olimp s-a remarcat pe segmentul său de activitate, cel al transportului de mărfuri, ca o firmă ce oferă servicii de cea mai bună calitate. Bazele companiei au fost puse în 2011 de către tânărul antreprenor argeşean Cristian Dolofan, care a trasat echipei sale o strategie eficientă de dezvoltare, iar acum se poate spune că DTO are un ritm de creştere fulminant, ce se observă atât în cifra de afaceri, cât şi în investiţii şi, cu siguranţă, acesta este doar începutul.
Camioanele DTO străbat, pentru a efectua livrările, drumurile din Europa, Asia şi Africa, ducând astfel numele Argeşului în afara graniţelor şi demonstrând eficienţa şi seriozitatea unei companii româneşti în faţa partenerilor străini.
Dolo Trans Olimp are sediul central în vecinătatea Piteştiului, la Bradu, pe DN 65B, iar în ultimii ani a înfiinţat alte trei centre operaţionale: unul la Bucureşti, platforma din orașul Mioveni și punctul de lucru din Arad.

 

 


Reprezentanță service Lohr2

 

DTO angajează în această perioadă mecanici, tinichigii și electricieni pentru service-ul de camioane în vederea executarii lucrărilor de întretinere și reparatii ale flotei proprii cât și pentru clienti. Criteriu obligatoriu: EXPERIENȚA!

 

Cerinte:
• Cunostinte solide de tehnici, proceduri specifice de lucru si ordinea de executie a acestora;
• Experienta in domeniu de minim un an.

 

Beneficii:
• Venit motivant;
• Mediu de lucru placut;
• Posibilitate de dezvoltare.

Asteptam cv-ul dumneavoastra la adresa: resurseumane@dto.ro

Mai multe informatii puteti obtine de la departamentul de resurse umane, tel.0758077944.

 

CITEȘTE ȘI ... (video) Ilie Bărbulescu - găsit mort în locuința lui din Pitești! Ce spun apropiații


Dolo Trans Olimp deține autorizațiile ISO 9001, 14001 și 18001, beneficiind de un sistem de management integrat - Calitate, Mediu, Sănătate și Securitate Operațională. Alături de certificările ISO, contribuția angajaților este vitală. Personalul specializat beneficiază de instruire periodică în cadrul companiilor producătoare.
Cei interesați să aplice sunt așteptați la sediul din comuna Bradu, de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.


Argeş, România
DN65B, zona comericală nr.7, Bradu
Telefon: 40 248 207616
E-mail: office@dto.ro
Web: www. http://dto.ro