Dolo Trans Olimp - Angajăm conducători auto!

SC Dolo Trans Olimp SRL angajează conducători auto pentru transportator și prelată.
Dolo Trans Olimp oferă un loc de muncă stabil, salariu motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechimea în companie, dar și multe alte beneficii. Firma de transport acceptă conducători auto atât din sudul țării, cât și din vestul țării.
Nu ratați!

Se execută curse în regim de comunitate, dar și în regim de tur-retur. Pe perioada curseloraveți garantat carduri de combustibil, aparate automate pentru spațiul UE, dar și cele mai sigure camioane, de tip Euro 6.
Nu aveți experiență? Nu vă faceți griji!
Dolo Trans Olimp oferă programe de pregătire, atât pe bază teoretică, cât și practică.


Vreți să faceți parte din echipa Dolo Trans Olimp? Se solicită:


• Permis conducere, cat. B, C+E;
• Atestat profesional transport marfa;
• Card tahograf;
• Respectarea obligatorie a timpilor legali de lucru conform normelor AETR si a orelor de incarcare si de livrare, transmise de dispecerat.
• Nu se accepta si este strict interzisa folosirea oricarui mijloc de influentare a tahografului !


Sediu principal: Pitesti, comuna Bradu,sat Germana,Zona comerciala,nr.7 Judetul Arges
Punct de lucre: Nadlac, Str. Nicolae Grigorescu, Judetul Arad.
Telefon informatii angajare : -Madalin: 0751.161.295

Cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Asia și Africa, Dolo Trans Olimp oferă suportul logistic și rapiditatea de care este nevoie pentru debutul unei afaceri.
Dolo Trans Olimp are o colaborare strânsă cu cei mai importanți furnizori de servicii din domeniu: Gefco Romania, DHL Romania, Michelin, Transalliance Espana, DHL Food, Services Gmbh, LKW-Walter, Rhenus Logistics.
Dolo Trans Olimp este o companie privată de transport rutier de mărfuri, înființată în 2011. Eficiența, logistica impecabilă și profesionalismul sunt valorile care au ghidat formarea companiei, ispirându-i și astăzi.
Flota în continuă creștere și companiile de transport colaboratoare oferă firmei argeșene Dolo Trans Olimp capacitatea de a adapta cerințelor cu ușurință, o diversitate de soluții de transport și flexibilitate serviciilor către clienți de talie internațională, cum ar fi: Peugeot, Citroen, Pirelli Daimler și mulți alții.