Doliu la FC Argeș. S-a stins un mare campion

S-a stins din viață fostul fundaș al clubului FC Argeș, Constantin Olteanu, fostul pilon de bază al echipei care a cucerit primul titlu de campioană a României din istoria clubului piteștean, în sezonul 1971-1972. Supranumit „Baciul”, Olteanu a jucat la formația din Trivale timp de 12 ani, între 1964 și 1978, perioadă în care a adunat 295 de meciuri și 8 goluri în tricoul alb-violet.

CITEȘTE ȘI .... Cine este bărbatul care a murit ieri în autogara din Pitești. Ce spun martorii despre eveniment

Anunțul decesului fostului mare campion a fost făcut de reprezentanții familiei:


”Cu mare durere în suflet, vreau să anunț trecerea în neființă a socrului meu, primul "Baci" din fotbalul românesc, fostul fundaș central al echipei FC Argeș -  CONSTANTIN OLTEANU ! Dumnezeu sa te odihnească Baciu!” este mesajul postat pe pagina de facebook de Florin Motroc, fostul mare fotbalist al Rapidului, ginerele lui Constantin Olteanu.  

CITEȘTE ȘI ... Directorul Pfizer: Covid-19 va deveni ca gripa. Ne vom vaccina şi ne vom trăi vieţile normal


Clubul FC Argeș a transmis sincere condoleanțe:

”Drum lin printre stele, Constantin Olteanu!
Clubul FC Argeș a mai pierdut încă un mare campion. Constantin Olteanu, fostul fundaș central al echipei noastre, a decedat astăzi la vârsta de 75 de ani. 
Clubul FC Argeș este alături de familia fostului mare fotbalist în aceste momente grele și transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”