Doliu în sportul românesc! A murit fostul preşedinte al CS Rapid Bucureşti

Fostul preşedinte al Clubului Sportiv Rapid Bucureşti, Mihai Zaharia, a decedat la vârsta de 75 de ani, anunţă pagina de facebook a grupării bucureştene, scrie News.ro.

Fost atlet de performanţă, Mihai Zaharia a activat la CS Rapid din postura de sportiv, antrenor şi apoi conducător. A practicat atletismul de performanţă la Rapid Bucureşti între 1962 şi 1974, recordurile sale personale fiind la săritura în lungime (8.01/1969) şi la triplu salt (15.54/1968).

Zaharia a participat la Campionatele Europene în aer liber, la Campionatele europene de sală, la Cupa Europei în aer liber şi a mai strâns cinci participări la Jocurile Balcanice în aer liber şi 8 participări la meciuri interţări în aer liber. Fostul sportiv avea în palmares şi o medalie de argint la săritura în lungime şi o medalie de bronz la săritura în lungime la la Jocurile Balcanice, din 1970 şi 1971, un titlu de campion naţional, în aer liber, la săritura în lungime, în 1971, un record naţional, în aer liber, la săritura în lungime, în 1969.