Doliu în sistemul universitar! S-a stins profesorul Radu Gabriel Pârvu!

Astăzi, s-a stins din viață fulgerător profesorul universitar doctor Radu Gabriel Pârvu, unul dintre cele mai prețuite nume ale sistemului universitar din Arges și din Romania. 

CITEȘTE ȘI ... Tânără de 27 de ani - sfârșit tragic pe o stradă din Curtea de Argeș!

Conform celor apropiati, profesorul universitar a luptat aproape o lună cu o formă foarte agresivă a virusului COVID 19 și a pierdut lupta azi, în Spitalul Valea Iașului. Deși starea sa a fost foarte gravă, spera să fie externat în următoarele zile, dar consecințele bolii și-au spus în mod tragic cuvântul, iubitul cadru universitar suferind un atac cerebral și stingându-se din viață, lasând în urma sa șoc, durere și un sistem întreg îndoliat.

CITEȘTE ȘI  ... Mâine: Cea mai mare tranșă de vaccinuri AstraZeneca ajunge în țară


Specializat în Științele Comunicării, doctor în Filosofie, Radu Gabriel Pârvu a fost scriitor, scenarist, traducător, cadru universitar de referință, legând ultimii mulți ani de carieră de Universitatea Constantin Brancoveanu.  A scris, printre altele, cărți despre Dilthey, Noica și Cioran, a tradus opere fundamentale din Kant, Fichte, Schelling, Hegel, Schopenhauer, Liszt, Nietzsche, Scheler, Kafka, Jung, Ruppert etc.

CITEȘTE ȘI   ... Gigi Becali, lăsat fără permis în Argeș. Circula cu 103 km/h

A activat în numeroase proiecte de cercetare științifică și și-a pus amprenta asupra formării unor generații întregi de jurnaliști si specialiști în comunicare. A făcut parte din conducerea sau din structurile unor prestigioase organizații naționale sau internaționale: Asociaţia Formatorilor în Jurnalism si Comunicare, Asociaţia Româna de Marketing, Societatea Internationala Schelling, Centrul Biografic Internaţional din Cambridge, Societatea Germanistilor din Romania etc.