(video) Ilie Bărbulescu - găsit mort în locuința lui din Pitești! Ce spun apropiații

Update

Ilie Bărbulescu a fost găsit fără viață în apartamentul în care locuia, în cartierul piteștean Craiovei, zona Kaufland. Apropiații sunt șocați în urma tragediei care s-a abătut asupra lor. Nimeni nu se aștepta ca fostul fotbalist să plece atât de devreme dintre noi, mai ales că nu a dat semne că s-ar simți rău. Vecinul și colegul lui, fotbalistul Viorel Moiceanu, spune că ultima dată l-a văzut chiar vineri, în timp ce fuma o țigară pe balcon. S-au salutat și a plecat, neștiind că aceasta va fi ultima amintire cu Ilie Bărbulescu.

Și primarul municipiului Pitești a transmis un mesaj în urma tragediei:

„Este o pierdere grea pentru noi toți, căci marile valori sunt din ce în ce mai greu de găsit și de păstrat. Condoleanțe familiei îndoliate! Drum lin, Ilie! Dumnezeu să te odihnească!”

Fostul mare fotbalist era cetățean de onoare al municipiului Pitești, dar și consilier local. FC Argeș, Olt Scornicești, Steaua, CS Mioveni și Callatis Mangalia sunt cluburile la care a evoluat Bărbulescu în cariera sa.

În urma necropsiei se va stabili cauza decesului.


A murit Ilie Barbulescu. Fostul fundaș al Stelei și al lui FC Argeș, s-a stins din viață azi-noapte, la vârsta de 62 de ai. A fost găsit fără suflare în locuința lui din Pitești. Din primele informații ale anchetatorilor, Ilie Bărbulescu ar fi murit în somn. 

Este primul fotbalist român care a ridicat Cupa Campionilor Europeni câștigată în 1986 cu Steaua București. De fapt a fost o ridicare ilegală de Cupă. Atunci când Duckadam apărat ultimul dintre cele patru penalty-uri în serie, Ilie Bărbulescu a fugit direct la locul unde se află trofeul și l-a ridicat deasupra capului, spre stupefacția organizatorilor care au fost luați prin surprindere de gestul fotbalistului de la Steaua. Ilie Bărbulescu a jucat la Steaua dar s-a identificat cu echipa FC Argeș, unde a jucat și mai apoi a antrenat.