Doi români au fost reținuți, după ce au furat un seif cu sute de mii de euro și lingouri de aur | Sursa Ta


Doi bărbați din Bihor, ambii cu antecedente penale, au fost reținuții de autorități, după ce au fost acuzați de furtul unui seif.

Marți, afaceristul orădean Sebastian Ivan și Cosmin Făt, un celebru escroc au fost reținuți, după ce au furat un seif plin cu sute de mii de euro. Cei doi fac parte dintr-o anchetă, ce vizează furtul unei uriașe sume de bani, de la un cunoscut milionar din Bihor.

CITEȘTE ȘI... Pitești - În trei ore s-au dat peste 100 de amenzi pentru parcări neregulamentare!

Furtul ar fi fost comis în luna decembrie a anului trecut, cânt hoții au pătruns în sediul unei firme, de unde au plecat cu un seif în care se aflau 200.000 de euro, 200.000 de lei și lingouri de aur, scrie eBihoreanul.ro.

Păgubitul este milionarul Turcu, inclus în Forbes Top cei mai bogați români, în anul 2017, averea lui fiind estimată la aproape 40 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI... Accident cumplit pe autostradă! Un bărbat de 45 de ani din Argeș a murit încarcerat

Potrivit sursei citate mai sus, s-ar fi propus la pont, având în vedere că cei doi hoți au reușit să treacă de sistemul de alarmă al firmei, nu ar fi fost sesizați de paznici și nici remarcați de camerele de supreveghere, pentru că ar fi purtat cagule și haine negre.

Ancheta a fost realizată discret, iar în cursul zilei de marți, cei doi au fost duși la audieri, iar ulterior reținuți pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de furt calificat.


Sursa: antena3.ro 
Foto: eBihoreanul.ro