Doi pompieri argeșeni aflați în timpul liber au ajutat trei pasageri aflați într-o mașină răsturnată!

Doi pompierii argeșeni, plutonierii Cîrstea Costinel și Brăgărea Mihai, aflați în timpul liber, au intervenit pentru salvarea unui pieton accidentat de un autoturism pe raza localității Mărăcineni.

Ieri, întâmplarea a facut ca tot acești doi pompieri din cadrul Detașamentului Câmpulung să se afle tot în timpul liber, trecând prin localitatea Podul Dâmboviței, unde s-a petrecut un alt eveniment rutier în care un autoturism s-a răsturnat într-o râpă cu 3 pasageri în interior.

Imediat după producerea incidentului un cetățean a coborât și a reușit să ajute pasagerii să iasă din autoturism, iar la scurt timp au apărut și cei doi colegii ai noștri. Aceștia au oprit repede și au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, iar pentru că dețin cunoștințe medicale au asistat persoanele, care s-au ales cu atac de panică.

Putea fi și mai rău, dar ocupanții autoturismului au fost teferi, aceasta oprindu-se înainte să ajungă până jos în râpă. 


"Suntem bucuroși să regăsim în rândul cetățenilor oameni care nu se dau înapoi de la a acord sprijin și de asemenea, suntem mândri de faptele colegilor noștri. Vă felicităm pe toți, pentru spiritul civic de care dați dovadă!", au afirmat reprezentanții ISU Argeș  pe pagina de socializare.

Sursa: ISU Argeș