A adormit la volan și a intrat cu BMW-ul într-un cap de pod! Dus cu elicopterul la București!

UPDATE, ora 11:00

Tânărul din Germania, grav rănit în accidentul de azi-dimineață, de la Drăganu, va fi transportat de la Spitalul Județean Argeș la clinica Bagdasar Arsene din București. Transferul se va face cu un elicopter Smurd.


Potrivit polițiștilor, accidentul de azi dimineață, de la Drăganu, a avut loc pe fondul oboselii. Un tanar de 22 de ani, cetatean german, care conducea un autoturism BMW din directia Ramnicu Valcea spre Pitesti, a ațipit la volan, a pierdut controlul asupra directiei de mers, mașina a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un cap de pod. Acesta si celalalt ocupant, tanar de 19 ani, tot cetatean german, au fost  transportati la spital, constienti. În urma investigatiilor medicale, conducatorul auto a fost diagnosticat cu fractura coloana cervicala - fractura vertebra C1. Pasagerul este rănit ușor, avânt multiple contuzii.

Accident rutier în localitatea Drăganu, în satul Prislopu Mare. Un autoturism cu numere străine a intrat într-un cap de pod. Mașina era condusă de un bărbat de naționalitate germană. De asemenea, în vehicul se afla și cel de-al doilea bărbat, tot neamț.

Cei doi prezintă multiple traumatisme. Au fost preluați de echipajele SMURD și transportați la spital.

CITEȘTE ȘI ... Decizie importantă pentru salariaţi. Reguli noi pentru contractele de muncă

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială a pompierilor, un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD, unul de prim ajutor și unul TIM.

 

 

Foto ISU Arges