,,Doamnă Culcuș, Argentina nu a bătut niciodată Brazilia!”

UPDATE: Argentina recţionează: V-a lovit cu adevărat succesul! Mă pregătesc intens pentru retur!

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu a postat aseară târziu un mesaj pe facebook adresat competitoarei sale din aceste alegeri, Argentina Culcuş. Acelaşi primar îi dedicase, încă din seara alegerilor, la toate radio-urile din Mioveni melodia ,,Don't cry for me, Argentina”, starea de tensiune dintre cei doi atingând cote publice în aceste alegeri. Nici mesajul postat aseară nu e de natură să... îndulcească situaţia, Ion Georgescu ţinând să sublinieze că nu s-a putut abţine, dar că nu este misogin. Iată ce a transmis primarul:

"S-a vorbit în această zi că pe străzile Mioveniului, la radioul local a răsunat în difuzoare o anumită melodie, dedicație specială din partea mea pentru o fosta colegă de partid, cea care a reprezentat candidatul la primărie din partea PAM. Melodia, așa cum deja știți, este una sugestivă - ,,Don't cry for me, Argentina”. Una care vine să contrabalanseze hit-ul electoral de mare succes: ,,Mioveni, numele tău e Argentina”.
Același lucru m-au întrebat și ziariștii. Trecând peste ce se poate interpreta sau citi ptintre rânduri, răspunsul meu este acesta:,,Doamnă Culcuș, trebuia să vă inspirați din lumea fotbalului, Argentina nu a bătut niciodată Brazilia!”

Nu sunt un misogin, dovada este faptul că trei dintre membrii echipei mele de consilieri locali sunt doamne, iar majoritatea funcțiilor de conducere din Primăria Mioveni sunt ocupate de femei. Poate că pun prea mult sufet și mă implic uneori total în ceea ce fac. Poate că sunt uneori puțin orgolios, dar înainte de a fi lider politic, factor de decizie în administrație sau primar, înainte de toate sunt om.
Concluziile vă las pe dumneavoastră să le trageți.
O seară bună vă doresc!"

Mesajul postat de Ion Georgescu a stârnit reacţii pe reţeaua de socializare, strângând aproape 500 de like-uri şi peste 30 de sharuri, dar şi numeroase comentarii. Nu toate entuziaste.

Bebe Ivan, de exemplu, primarul din Băbana a comentat: "Asta nu-i postarea lui Georgescu!! Eu il stiu manierat si dragut cu doamnele! Viata merge inainte cu bune dar si cu rele!!"  Vezi postarea lui Ion Georgescu aici.

UPDATE: Argentina recţionează: Mă pregătesc intens pentru retur!

Acum cateva minute, Argentina Culcuş a reacţionat pe propriul profil la mesajul transmis de Ion Georgescu, postând următoarele:

"Sincere felicitări domnule primar Ion Georgescu pentru rezultatul obţinut la alegerile locale. V-a lovit cu adevărat succesul! Dar vreau să vă anunţ că mă pregătesc intens pentru retur". Vezi postarea Argentinei Culcuş aici.

Vă reamintim că cei doi au făcut echipă foarte mulţi ani în administraţia Mioveniului, Argentina Culcuş fiind cea care a creat practic Centrul Cultural al localităţii, cu susţinerea puternică a primarului. La un moment dat, când relaţia profesională dintre cei doi s-a stricat surprinzător, Argentina a fost dată la o parte într-un concurs devenit celebru, un concurs în care au picat-o la o sutime de procent. Ca urmare a acestei situaţii, Argentina a întors placa şi s-a alăturat echipei PAM intrând în cursa pentru Primărie.

Frecuşurile electorale au fost şi de o parte şi de alta, episoadele cele mai interesante fiind lansarea candidatei PAM sub sloganul "Mioveni- numele tău este Argentina" şi contestarea de către Ion Georgescu a depunerii acestei canditaturi.

La alegerile de duminică, în mod anticipabil, primarul şi-a reconfirmat mandatul cu un procent de 78,25%. Argentina Culcuş a obţinut numai 5,02%, dar acest procent îi conferă bucuria de a face parte din Consiliul Local al lui Ion Georgescu în următorii patru ani.