DJ Pascal - înmormântat de prietenii de la Piteşti în Predeal!

Pe 10 ianuarie, DJ Pascal a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Piteşti. Descoperirea a fost făcută după ce prietenii săi s-au alarmat că nu mai răspunde la telefon. Sâmbătă noaptea, DJ Pascal a mixat în Nuba, iar la finalul programului a venit la Piteşti. Luni, 11 ianuarie, trebuia să ducă maşina în service. Duminică, 10 ianuarie, la ora 11.00, a avut ultima convorbire cu unul dintre amicii săi din Piteşti, iar seara, când un altul l-a sunat ca să iasă în oraş, la masă, DJ Pascal nu a mai răspuns. După apeluri repetate date de prieteni, s-a instalat panica şi s-a sunat la hotel pentru a afla ce se întâmplă cu Pascal. Cineva din personal a urcat la camera DJ-ului. L-au găsit lângă pat, fără semne de viaţă. Părea că a ieşit de la duş şi a căzut lângă pat, iar în cădere s-a lovit de noptieră, având şi un semn pe frunte de la lovitură. Uşa era încuiată, iar din cameră nu lipsea nimic. Cu toate acestea, fiind vorba de un deces într-o unitate de cazare, s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Pentru a da verdictul, se aşteaptă rezultatele analizelor de la probele prelevate. 

 

CITEȘTE ȘI .... Falși ofițeri prinși de polițiști! Erau hoți de pensii cinstite!


Prietenii au anunţat că a făcut infarct


Pe pagina de Facebook a lui Pascal di Fazio, prietenii săi de la Piteşti, care s-au dovedit o adevărată familie adoptivă a francezului, au anunţat că moartea acestuia a fost provocată de un infarct. De asemenea, conform informaţiilor noastre, la autopsie s-a descoperit şi un cancer la glandă, în formă incipientă, dar care nu a avut nicio legătură cu decesul şi de care DJ-ul probabil nici nu ştia. Nimeni nu se aştepta să plece aşa repede la cele veşnice, pentru că era mereu plin de viaţă.

 

CITEȘTE ȘI ... E bine să se vaccineze bolnavii de cancer? Răspunsul oficial!


 Sora sa din Franţa dorea să îi incinereze trupul


Deorece nu are nicio rudă în România, pentru înmormântarea artistului s-au mobilizat prietenii săi din Piteşti şi de la Constanţa. Aceştia au discutat inclusiv cu sora lui Pascal di Fazio, care locuieşte în Franţa. Cu aceasta au fost nevoiţi să ducă ceva muncă de lămurire, deoarece ea dorea ca trupul DJ-ului să fie incinerat şi să i se trimită cenuşa. Într-un final, au reuşit să o convingă să accepte să i se facă înhumarea şi a trimis o procură în acest sens. Înainte însă a făcut recunoaşterea fratelui său pe baza fotografiilor de la morgă. Dacă prietenii săi de la Piteşti nu se preocupau şi de aceste proceduri, DJ Pascal ajungea să fie înmormântat ca un om al străzii, de către Primăria Piteşti. Slujba de înmormântare a avut loc la Predeal acolo unde a petrecut 17 ani ca DJ, în clubul Office.

CITEȘTE ȘI ... Salvamont Argeș - Trei tineri sunt căutați după un apel disperat al unui părinte

 

S-a remarcat la Insomnia


Pascal di Fazio a murit în oraşul în care şi-a început cariera ca DJ în România. Cetăţean francez, din Saint-Tropez, a debutat la pupitrul de mixaj în Insomnia, la renumita discotecă din Piteşti. Firea sa extrem de empatică, energia, vibe-ul pozitiv pe care îl emana în jur l-au făcut să fie un personaj foarte îndrăgit, un DJ talentat, iar acest lucru se poate observa şi din mesajele postate de prietenii săi după ce s-a stins din viaţă.

„«Insomniile» de la Piteşti te-au făcut «Căpitanul Mondial» de la malul mării și ai intrat în inimile tuturor românilor care te-au cunoscut! Drum lin, prieten drag, ne vom reîntâlni în cel mai mare club din grădina lui Dumnezeu.”, scrie un prieten pe pagina de FB a lui DJ Pascal.

CITEȘTE ȘI ... Lucian Mîndruță a încercat o zi întreagă să-și înscrie mama la un vaccin, în Argeș

A stat foarte mult la clubul Office din Predeal, timp de 17 ani. Vara era la Captain Mundi în Neptun. La Epique, a mixat timp de 3 ani, iar apoi a fost ofertat de Nuba şi a acceptat să facă acest pas, dar nu s-a rupt de Piteşti şi venea fie la Epique, fie la Brisetto, fiind bun prieten cu fondatorul acestora, Iulian Pană. 
Întrebat ce s-a întâmplat cu DJ-ul, Iulian Pană ne-a declarat că probabil din cauza lipsei de activitate s-a consumat foarte mult.

„El trăia prin oameni şi i-a fost foarte greu în ultimul an cu toate aceste restricţii. Avea nevoie de afecţiune. Cred că asta l-a terminat! Lui nu îi plăcea să fie singur!”, ne-a mărturisit Iulian Pană.

CITEȘTE ȘI ... Te poți vaccina dacă iei anticoagulant? Vezi răspunsul oficial!

DJ Pascal este în România din 1997 şi împlinise de curând 62 de ani. 

 

Preluat: Saptamanalul Ancheta