Distracție la piscină și toamna! Vino la Divert Land din Corbi!

Chiar dacă prima zi de septembrie a sosit, nu trebuie să spui la revedere distracției la piscină, mai ales că vremea dă semne că se va menține la fel de călduroasă și în această perioadă. Astfel, cei care sunt dornici să petreacă începutul de toamnă ca și cum ar fi vară, sunt așteptați la piscina din comuna Corbi, la MB DIVERT LAND.

Investiția privind acest centru de agrement din județ a fost generoasă, depășind suma de 300.000 de euro. Piscina este de dimensiuni generoase, de 25X12,5 metri, Divert Land fiind un adevărat parc de distracţii, care se întinde pe câteva mii de metri pătrați și cuprinde două piscine, un teren de sport multifuncțional și o sală pentru sporturi de interior. 

Piscinele sunt amplasate într-un cadru natural deosebit, cu aer curat şi multă verdeaţă. Totodată, vizitatorii au la dispoziție şezlonguri şi umbreluţe, iar copiii beneficiază de o piscină special amenajată pentru ei.

Mai mult, la centrul de agrement Divert Land din Corbi găsiți și o sală de fitness amenajată pentru iubitorii de sport.

Centrul de agrement Divert Land reprezintă rezultatul unui proiect cu finanţare europeană, depus cu ajutorul Grupului de Acţiune Locală „Ţinutul Posadelor” pe Măsura 3.1.3. - „Încurajarea activităţilor turistice”.


 

Program piscină:
Până la data de 15.09.2019, orele între care este deschisă: 10:00 - 20:00
�Tarife:
MARȚI – VINERI
-15 lei/ copil până în 14 ani
-20 lei/ adult
SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ
-20 lei/ copil până în 14 ani
-30 lei/ adult


În zilele în care sunt sărbători legale, se vor aplica tarifele de weekend! Șezlongurile sunt incluse în prețul intrării, în limita disponibilității acestora!