DISPERAREA PRIMARULUI! Drifturile la Bowling – blocate cu maşini de nisip!

De când a fost finalizată, parcarea de la Bowling nu şi-a găsit niciodată utilitatea în adevăratul sens, investiţia de 35 de miliarde din fonduri europene devenind în ultimii ani „locul de joacă” al beizadelelor din Piteşti.
Poziţionarea strategică departe de centrul municipiului şi mai ales spaţiul destul de generos de aproape 10.000 de metri pătraţi i-au atras imediat pe împătimiţii de drifturi, tinerii teribilişti întâlnindu-se acolo aproape în fiecare seară.

Municipalitatea a încercat până acum tot felul de soluţii pentru a împiedica activităţile… sportive desfăşurate pe o proprietate în care s-au băgat 35 de miliarde: a trasat Poliţiei Locale directive clare în ceea ce priveşte supravegherea obiectivului, a montat camere video, a montat stâlpi pentru a le împiedica accesul… Toate acestea au fost însă în zadar! Până şi stâlpişorii montaţi au fost scoşi cu echipamente de tip buldo, spaţiul rămânând în continuare raiul amatorilor de drifturi.

CITIŢI ŞI..Noul Dacia Duster arată demențial!


Ultima dintre soluţii, una de criză, o reprezintă acoperirea efectivă a parcării cu agregate care nu mai permit cursele de maşini. Bascule întregi de nisip au fost răsturnate peste zona carosabilă, iar soluţia de avarie pare să dea roade, primarul fiind mulţumit de ideea ingenioasă pe care a avut-o.

„Avem o problemă reală cu tinerii teribilişti care au transformat Calea Drăgăşani, Strada Stadionului şi Bulevardul 1 Decembrie în locuri unde fac liniuţe cu maşinile. Un obicei extrem de periculos. Cea mai mare problemă a reprezentat-o Bowlingul, acolo unde, noapte de noapte, se strângeau vreo 60 de inşi care provocau un vacarm de nedescris. Am încercat toate mijloacele să-i împiedicăm, însă a fost în zadar. Dacă vă spun că am montat stâlpişori şi au venit cu buldoexcavatorul de i-au demolat! Ultima soluţie a fost aceea de a pune maşini de nisip pentru a-i ţine în loc şi, până la amenajarea efectivă a pieţei, parcarea va fi blocată în acest fel, pentru ca tinerii teribilişti să nu mai poată face drifturi”, a declarat primarul Ionică.

Sursa: Săptămânalul Ancheta