FELICITĂRI! 1000 euro strânși la meciul BCM U pentru Alexia!

UPDATE:

Grație implicării lui Lucian Alexandru Călinescu, care a fost sufletul acestei campanii, alături de toți colegii săi de la  BCM U, la meciul de aseară s-a strâns suma de 1000 euro, pentru Alexia.

Reprezentanții BCM U Pitești, Lucian Alexandru Călinescu, Nastase Florian și Alexandru Lupu, au vizitat-o pe micuța Alexia. Familiei i-a fost înmânată suma de 4505 lei, bani strânși în urma campaniei de aseară.

BCM U Pitești mulțumește tuturor care au contribuit și au ajutat-o pe Alexia.

 

În această seară, începând cu ora 19:45, sunteți așteptați la Sala Sporturilor din Pitești, la meciul dintre BCM U Pitești și SCM U Craiova.

Evenimentul sportiv face parte din cadrul rundei a 4-a din sezonul Ligii Naționale de Baschet masculin. Cu această ocazie, baschetbaliștii argeșeni s-au gândit să sprijine cazul Alexiei, fetița de 4 ani, care în doar un an de când a aflat că suferă de o boală cumplită a trecut prin zece etape de chimioterapie și două transplanturi. Astfel, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor va fi amplasată o urnă, iar acolo oamenii pot dona bani pentru susținerea Alexiei. 

Prețul unui bilet este de 5 lei sau 3 lei pentru elevi și studenți. Fanii trebuie să știe însă, că banii strânși în urma vânzării biletelor nu vor fi donați, fiind vorba despre un club non-profit, tocmai de aceea este important ca cei prezenți la meciul de baschet să doneze bani în urna aflată în sală. Biletele pot fi achiziționate de la prima intrare a Stadionului Nicolae Dobrin. 

Cazul Alexiei a impresionat o lume întreagă, după ce fetița a fost supusă numeroaselor tratamente și cure de chimioterapie, iar pe data de 20 iunie, investigațiile au arătat că metastazele au dispărut, rezultat care i-a uimit și pe medici. Dupa o noua etapa de chimioterapie, pe 3 iulie, pentru Alexia a urmat primul transplant cu celule stem. Fetița a trecut cu greu, având imunitatea foarte scăzută. A urmat a zecea etapă de chimioterapie și al doilea transplant. 

Pe 6 noiembrie, Alexia va pleca la Viena pentru a face o investigație care să arate daca în corpul fetiței mai sunt celule canceroase, însă costul acestei investigații este de aproximativ 10 000 de euro. 

Cei care vor să doneze pentru Alexia o pot face și în următoarele conturi, deschise la Transilvania: 


RO57BTRLRONCRT0358113901 (LEI)- titular Soare Iuliana Cristina 
RO03BTRLEURCRT0228825001 SWIFT- BTRLR022 (EURO) - titular Soare Gheorghe