Directorul sucursalei Argeş a OMV Petrom - în clipul de campanie al Vioricăi Dăncilă


Înainte de turul 2, când s-a înteţit artirelia de campanie, Viorica Dăncilă şi-a scos şi familia la înaintare. Soţul său, Cristinel Dăncilă, care ocupă poziţia de manager al sucursalei Argeş a OMV Petrom, divizia Explorare şi Producţie, a vorbit pentru prima dată, în cadrul unui interviu inclus într-un clip electoral, despre începuturile relaţiei sale cu fostul premier PSD. Până acum, domnul Dăncilă a fost foarte discret şi a refuzat contactul cu presa pe acest subiect, redactorii „Ancheta”  încercând să îi smulgă o declaraţie încă de la numirea soţiei sale ca prim-ministru. Din interviul realizat de reporterul Antena 3, Florentina Fântâneru, reiese că cei doi au 36 de ani de căsnicie, iar Cristinel Dăncilă dezvăluie că a dus-o acasă, de la gară, cu căruţa. Cei doi povestesc, stângaci, cum erau, acum trei decenii, fata de la oraş, adică Videle, şi băiatul de la ţară.

„Sincer să fiu, mi-a fost frică atunci când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraș. Venise de la oraș și am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară. (...) Au ieșit tata, mama. Le-am zis: «Tată, mamă, v-o prezint pe viitoarea mea soție»”, a relatat Cristinel Dăncilă, în timp ce îşi ţinea soţia de mână. „Era prima întâlnire cu socrii, era normal să existe emoţii. Am avut noroc şi am învăţat un lucru, că şi eu trebuie să fiu la fel şi că aceeaşi dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei şi aceleaşi aprecieri trebuie să le transmit mai departe soţiei fiului meu”, a completat Viorica Dăncilă.

Ca primă reacţie, socrii au fost îngrijoraţi că nu se va acomoda cu măcănitul raţelor: „În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis… m-a tras deoparte și mi-a zis: «Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?» Stai liniștit, tată, că o să vezi că da”, istoriseşte Cristinel Dăncilă.

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta