Dieta care te ajută să dai jos până la 25 kg în 3 luni!

Te pregăteşti intens pentru sezonul cald? Vrei să fii în formă maximă şi să întorci toate capete când apari la plajă. Nimic mai simplu. Dieta Rina te ajută să-ţi modelezi corpul exact aşa cum îşi doreşti.

Dieta Rina este un regim disociat de 90 de zile, care te ajută să slăbeşti între 18 şi 25 de kg în 3 luni. Ai voie să mănânci orice, însă nu combinat!

DIETA RINA Ziua 1– bazată pe proteine.
Puteţi mânca pui, curcan, porc (fără grăsime) şi peşte, preparate la grătar sau fierte. Pe langă carne, mai poţi mânca 3 ouă fierte şi diferite tipuri de brânză. Poţi complete masa cu salată, în orice cantitate, precum şi o singură felie de pâine. este indicat să consume şi un bol de supă simplă, adică doar zeama. La cină se mănâncă aceleaşi preparate de la prânz însă în cantitate înjumătăţită, fără pâine şi supă.

CITEȘTE ȘI ... Programul „Prima chirie”: ANUNȚ IMPORTANT!

DIETA RINA Ziua 2: – ziua legumelor.
Se pot mânca toate tipurile de legume, chiar şi cartofi (neprăjiţi), crude sau gătite fără ulei, asezonate cu sosuri naturale.
DIETA RINA Ziua 3: – ziua de carbohidraţi.
După micul dejun format din cele două fructe, poţi mânca diverse tipuri de paste fierte chiar şi pizza, la care poţi adăuga sosuri de tomate şi legume în cantităţi mici.La cina poţi savura ciocolată neagră sau poţi consuma produse de patiserie . Se mai poate mânca o felie de tort sau îngheţată, însă nu mai mult de trei linguriţe.
DIETA RINA Ziua 4: – ziua de fructe.
Poţi mânca orice fel de fruct, la fiecare două ore, pe parcursul întregii zile.
După cele patru zile trebuie să reiei ciclul, până ajungi la finalul celor 90 de zile. Este indicat ca la fiecarea 30 de zile să ai o zi în care să bei doar apă. În cazul în care nu poţi, sari peste această zi şi reiei regimul.

La finalul dietei Rina poţi începe să mănânci normal. Este de preferat ca pentru o perioadă, una dintre mesele tale să fie formată doar din fructe.

Sursa:healthy-romania.ro