Diana Pînzari, Gora Art Mobila: „Ca producător local, nu îmi permit să greşesc faţă de client, pentru că risc să pierd tot”

Producţia locală este un motor economic ce nu trebuie neglijat, însă are nevoie de susţinerea consumatorilor pentru a creşte şi a îşi dovedi rolul esenţial în dezvoltarea judeţului. Pe Diana Pînzari, fondatorul fabricii de mobilă Gora Art Mobila, o regăsim ca un ambasador al producătorilor autohtoni, care are numeroase argumente pentru a-i determina pe cei care o ascultă să aleagă „fabricat în Argeş”. 

De ce mobilă pe comandă?
- Se pliază pe dorinţele tale şi pe bugetul pe care îl ai, fără a face rabat de la calitate. Ne dai o poză ca model, iar noi facem restul. În plus, ţi se oferă şi garanţii, care îţi certifică atât calitatea produsului, cât şi a materialelor utilizate. Nu tot PAL-ul este la fel, nu toate lacurile sunt potrivite pentru interiorul casei, iar clientul trebuie să cunoască aceste lucruri. Când alegi să îţi faci mobila pe comandă, ai libertatea de a decide culoarea, accesoriile, detaliile care îţi pot defini stilul, accesoriile sunt elemente foarte importante din acest proces. Casa ta este oaza de linişte şi relaxare, iar un producător profesionist te poate sfătui ce culori să alegi în funcţie de personalitate, cum să îţi compartimentezi spaţiul, astfel încât să lucrezi eficient în căminul tău, lucruri pe care nu le găseşti la retailerii mari de profil. 

De ce fabricat în Argeş?
- Mereu spunem că vrem să ne fie mai bine, să fie o economie mai dinamică, dar nu luăm în seamă acţiunile noastre ca şi consumatori de bunuri şi servicii. Dacă noi nu ne sprijinim piaţa locală, pe cei care produc aici, atunci nu putem avea locuri de muncă, nu putem avea impozite şi taxe colectate, nu putem avea competitivitate. Daţi o şansă şi micilor întreprinzători şi veţi observa beneficiile. România poate creşte doar prin producţie. Eu, ca producător, angrenat în linii de credite, nu îmi permit să greşesc faţă de client, pentru că risc să pierd tot ce am clădit. Sunt mai atent faţă de nevoile clienţilor şi îi pun pe primul plan, ca să nu mai vorbesc de timpul de răspuns la solicitări, care este mic comparativ cu al magazinelor mari, internaţionale. Pentru mine, clientul este stăpân şi vreau să îl aud spunând că „a meritat banii”. Mi-aş dori ca mai mulţi argeşeni să înţeleagă că au de câştigat dacă ne aleg pe noi, producătorii locali, şi ne oferă şansa de a le dovedi cât de buni suntem. 

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta