Diana Pânzari: „Spitalul Mioveni a fost o provocare uriașă și o responsabilitate pe măsură”

Gora Art Mobila, producător argeșean de mobilier în serie și la comandă, companie care susține intens promovarea producătorilor români pe piața internă, a fost selectată recent pentru a face parte din echipa de furnizori pentru cea mai nouă și modernă unitate medicală a județului: Spitalul Mioveni. Despre ce a însemnat aceste proiect, dar și despre ce urmează să dezvolte producătorul local, am stat de vorbă cu managerul acestei afaceri „made în România”, Diana Pînzari.

 

 


Ați bifat recent o lucrare de portofoliu extrem de importantă, și anume furnizarea mobilierului pentru noul Spital Mioveni. Ce a însemnat pentru Gora Art acest parteneriat?

- O provocare uriașă și o responsabilitate pe măsură, în același timp. Ne-am focusat extrem de mult pe respectarea tuturor condițiilor impuse de beneficiar, de la cele clasice legate de termene de livrare sau organizarea frontului de lucru pentru montaj până la cele cu adevărat provocatoare reprezentate de condițiile tehnice excepționale. În cazul Spitalului de la Mioveni, acolo unde am furnizat recepții, cabinete, dulapuri, noptiere, suporturi, canapele etc., cerințele în materie de calitate și norme de siguranță au fost extrem de stricte. Toate materialele au fost certificate ISO din punctul acesta de vedere. Ca să vă dau, ca exemplu, un mic detaliu, a trebuit să asigurăm ca lipiciul folosit în realizarea mobilierului să fie non-toxic, că fiecare produs va avea o durabilitate și o anduranță ridicată, având în vedere nivelul la care vor fi uzitate 24 din 24 de ore. Garanția pe care ne-am asumat-o este de 5 ani. Am accesat cei mai performanți furnizori de materie primă și accesorii. A fost, una peste alta, o lucrare menită să ne provoace, să ne testeze limitele și sunt extrem de fericită că un producător român, local, mic, a reușit să demonstreze că șansa acordată de către beneficiarii de stat din România se concretizează într-un proiect de calitate, realizat cu suflet și responsabilitate.
Este important de menționat ca Spitalul Mioveni nu este singura unitate mare pentru care am avut șansa de a lucra,  echipa noastră fiind, de asemenea, artizanul mobilierului livrat pentru Spitalul Muntenia, la momentul la care respectivul centru medical a fost pus în funcțiune. Și la vremea respectivă, am tratat misiunea asumată cu aceleași emoții, același entuziasm și desigur aceeași responsabilitate.

 

 


Ați încurajat permanent ideea încrederii acordate producătorilor autohtoni, nevoii ca aceștia să fie aleși ca parteneri în competiția cu piața externă extrem de fluctuantă. V-a dat acest proiect mai multe aripi în acest demers al dumneavoastră de susținere e pieței interne?

- Cu siguranță. Așa cum am spus de multe ori, un producător local va acorda întotdeauna mult mai multă atenție calității lucrărilor sale, va putea asigura servicii complete de la proiectare la realizare, de la montaj la post-service. Străinii vând la duzină și - dacă ceva nu funcționează bine sau nu se ridică la nivelul de calitate așteptat de client - ia-i de unde nu-s! De unde ai comandat, de pe net... Un producător local înseamnă, de regulă, o mână de oameni care au tot interesul să își facă bine treaba, oameni care vor da ochii permanent cu clientul, care sunt ușor de accesat, care își construiesc afacerea plătind impozite în România, dând de muncă românilor și care au nevoie de recomandarea beneficiarilor pentru a merge mai departe. Faptul că, într-o lucrare de asemenea gen, Gora Art Mobila  a fost selectată și a primit girul beneficiarilor, a însemnat foarte mult pentru starea de spirit a echipei noastre, ne-a ambiționat foarte tare și ne-a dat șansa să demonstrăm ce putem. 

 

 

 

 Încercăm să extindem brandul Gora Art Mobila la nivelul întregii țări pentru sistem foarte, foarte avantajos de franciză

 

 

Ce planuri aveți mai departe?

- Pe linie comercială, suntem implicați în numeroase proiecte rezidențiale. În domeniul privat, dezvoltatorii imobiliari sunt parteneri alături de care am tot căutat să lucrăm, bazându-ne pe aceleași principii privind furnizarea unor produse de calitate, asigurarea unor servicii complete și a unor garanții reale. Sperăm în continuare că și sectorul privat va înțelege din ce în ce mai mult avantajele parteneriatelor făcute cu producători din România. De asemenea, după ce am bifat cu brio lucrarea de la noul spital din Mioveni, încercăm să identificăm noi parteneri publici în condițiile în care oferta noastră de producție este extrem de amplă pentru acest sector: mobilier pentru birouri, mobilier pentru școli și grădinițe, mobilier pentru centre medicale etc. 
În paralel, încercăm să extindem numele Gora Art Mobila la nivelul întregii țări pentru sistem foarte, foarte avantajos de franciză. Sumele percepute sunt minime, imposibile pentru dezvoltatea unei afaceri pe cont propriu, iar avantajele oferite de noi sunt maxime. Asigurăm amenajarea locațiilor, stocuri de marfă de prezentare, producție rapidă la prețuri foarte bune, servicii de montaj, consultanță permanentă, publicitate. Practic, dăm o afacere la cheie, dorind să ne extindem și în alte zone ale județului și ale României ca brand. Și mai există proiectul Gora Home...

 

 

Ce înseamnă proiectul Gora Home?

- Completarea activității noastre de producție mobilier cu cea de furnizare a tuturor produselor necesare amenajării unei case. Vom lansa până la sfârșitul acestui an partea de magazin destinat produselor „home”, ceea ce presupune atât show-roomul din incinta complexului Gora, cât și magazinul online.  Așa cum, în prezent, împreună cu mobilierul de bucătărie, de exemplu, putem furniza toate electrocasnicele specifice, așa vom reuși să ne completăm oferta și pentru celelalte aspecte care țin de dotarea și decorarea unei case. Vom avea sute de repere, produse de calitate  asociate mobilierului, și nu numai, și sperăm că această extindere va ajuta și mai mult clienții noștri să își realizaze casa de vis fără dureri de cap, căutări și drumuri interminabile, la prețuri bune și cu garanția calității. Tot pentru a reuși să fim un partener complet, urmează să lansăm o platformă de tip blog prin care vom veni constant cu informații, noutăți, recomandări și idei în materie de amenajare a locuințelor. 

 


 


Gora Art Mobila este o societate argeșeană de producție a mobilierului la comandă și în serie, care oferă servicii complete, asigurând clienților consultanță pentru amenajări și design interior, proiectare, reprezentări 3D și montaj specializat. Sediul societății este în mun. Pitești, str. Calea Câmpulung, nr. 1D, iar numărul de contact este următorul: 0743.291.291