Diagnosticat cu o boală gravă, un dansator al Ansamblului Argeșul a murit!

Marcel Rada, un tânăr din oraşul Curtea de Argeş, care a fost diagnosticat cu o tumoră malignă la unul dintre rinichi, a decedat. Prietenii săi au iniţiat o campanie pe Facebook pentru a îl ajuta şi acuza că tânărul dansator al Ansamblului Argeșul a fost tratat cu nepăsare de către medicii de la Institutul Oncologic Fundeni. Ulterior, a găsit un doctor dispus să efectueze dificila operaţie, dar a fost prea târziu.

CITEȘTE ȘI ... După Voina a urmat Dâmbovicioara! Nou spațiu pentru salvatorii din munți!


Andreea Maria Anghelescu, o tânără din Curtea de Argeş care este bună prietenă cu Marcel Rada, a scris la finalul anului trecut pe pagina de socializare:
„Ştiu că unii dintre voi deja sunteţi la curent, deoarece am încercat să vă răspund tuturor celor care mi-aţi scris, alţii poate doar aţi auzit zvonuri, veştile pe care vi le dau acum nu sunt tocmai bune. Iubitul, tovarăşul, prietenul nostru Rada Marcel a fost diagnosticat cu o boala grea. Din păcate, după nenumarate rânduri de investigaţii şi de mers la urgenţe, a reieşit cruntul adevăr şi anume, o tumoră malignă, în stare destul de avansată, la unul dintre rinichi.

De la Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost trimis la Institutul Oncologic Fundeni, iar acolo a dat peste nişte oameni despre care cel puţin pot să scriu că sunt fără sentimente, deoarece nu i-au mai acordat nicio şansă şi l-au externat fără măcar un tratament de calmare a durerilor. N-aş vrea sa mai intru acum în detalii despre cum s-au adresat părinţilor lui şi chiar şi lui, dar nu le face cinste absolut deloc asemenea atitudine.

Cu ajutorul Lui Dumnezeu şi datorită unor oameni deosebiţi, am ajuns la unul dintre cei mai buni doctori urologi din ţară şi poate chiar şi din lume. A fost de acord să preia cazul şi să-l opereze, iar acum ni s-au deschis noi orizonturi, avem o şansă! Marcel are o şansă la viaţă! Aş merge acum pe holurile Fundeniului să urlu asta cât mă ţin plămânii...

Tot ceea ce urmează nu va fi uşor, operaţia este foarte grea şi recuperarea poate şi mai grea, iar el are nevoie de sprijinul nostru oricum ar fi. Aşa cum îl ştiţi, cei care îl cunoaşteţi, puternic, capabil să aducă zâmbetul pe buze tuturor, aşa trebuie să fim cu toţii.

Deşi costurile nu sunt atât de importante, este clar că ne interesează în primul rând ca el să fie bine, eu las aici un cont în lei, în care oricine are posibilitatea, poate să doneze o sumă cât de mică ar fi, în cazuri de genul acesta, orice ajutor va fi binevenit, chiar şi o rugăciune”.


Sursa: Adevarul.ro