Detalii înfiorătoare ale crimei pasionale! VIDEO!

EVENIMENT – Acum au ieşit la iveală detalii şocante privind modul în care Constantin Bragă şi-a măcelărit efectiv victima: criminalul de la Stoeneşti a fost trimis în judecată după trei luni de la comiterea faptelor demne de un roman.

Sursa youtube

Un adevărat măcel a avut loc acum trei luni, pe 10 aprilie, la Stoeneşti, acolo unde o femeie de 48 de ani - vânzătoare la un magazin din localitate - a fost ucisă cu o cruzime ieşită din comun de un recidivist.
Acesta, pe numele lui Constantin Bragă, făcuse puşcărie 12 ani pentru viol şi tâlhărie şi s-a angajat, după ce a fost eliberat, ca muncitor la magazinul la care femeia lucra ca vânzătoare.
Lumea din sat îl mai ajuta periodic să supravieţuiască, deşi era cunoscut ca fiind extrem de agresiv, locuind într-o baracă şi fiind renegat de familie după ce – în trecut – îşi ameninţase se mai multe ori cu moarte mama şi sora.

Şi femeii ucise- Elena Vătăşescu- tot de la milă i s-a tras. Având grijă de individ, acesta a făcut o pasiune pentru ea şi, conform oamenilor legii, chiar i-a mărturisit de câteva ori victimei că vrea să o ucidă şi chiar a îndemnat-o să ceară ajutorul Poliţiei. Din nefericire însă, femeia nu a luat în serios declaraţiile bărbatului.
În ziua când s-a întâmplat nenorocirea, comportamentul bărbatului a fost unul halucinant, reuşind să îi şocheze chiar şi pe oamenii legii cu sângele rece de care a dat dovadă. În dimineaţa crimei, atât victima, cât şi Constantin Bragă au fost la biserică. Martorii au confirmat că l-au văzut pe acesta rugându-se şi murmurând, printre altele, că nu mai este cu Dumnezeu!

Video youtubeDupă slujbă, Bragă a mers la magazin pregătit să comită crima. I-a cerut femeii nişte alimente, iar când aceasta s-a întors cu spatele a înfipt în ea un cuţit lung de 30 de cm. De 27 de ori  a înjunghiat-o, cu o cruzime feroce, imobilizându-i capul. De altfel, 23 din cele 27 de lovituri au fost aplicate în zona capului şi a gâtului, victima fiind practic măcelărită.

Le-a povestit procurorilor cu sânge rece şi satisfacţie acest episod, arătându-se dispus să arăte tuturor cum a comis fapta. Şi-a justificat monstruoasa crimă prin aceea că o iubea pe Elena Vătăşescu, iar aceasta nu voia să renunţe la soţul ei. Criminalul a explicat că, prin uciderea femeii, s-a asigurat că ea nu va mai avea niciodată relaţii cu bărbatul ei. Constantin Bragă a mai povestitit că o avertizase constant că o va ucide şi nu a regretat nicio clipă măcelărirea femeii.

CITIȚI ȘI...Si-a împuscat vecinul! Este trimis în judecată!

După ce s-a asigurat că victima sa a rămas fără suflare, criminalul a lăsat cuţitul în gâtul acesteia şi a fugit către un câmp încercând să se sinucidă bând o jumătate de litru de antigel. Sătenii şi poliţiştii l-au găsit în agonie. A fost transportat către Spitalul Judeţean, unde a fost stabilizat şi mutat la Psihiatrie.

Acum a fost trimis în judecată şi, incepând din toamnă, va intra în faţa magistraţilor riscând o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă.