Descoperiți sortimentele de pâine rustică, pâine populară și franzeluțe de la ROMÂNCUȚA!

Descoperiți sortimentele de pâine rustică, pâine populară și franzeluțe de la ROMÂNCUȚA! Un brand Pati Pan Mariano.

Elemente de bază în alimentația noastră zilnică - pâinea, produsele de panificație și cele de patiserie - se găsesc pe rafturile magazinelor într-o paletă extrem de largă de variante și oferte. Cum alegem însă produsele care sunt întradevăr de calitate? Cunoscând originea acestora și producătorii!

Vă propunem, în acest sector, să descoperiți un brand autentic argeșean, un producător (Pati Pan Mariano) care se străduiește în județul nostru - de peste 18 ani - să producă pâine de calitate superioară și să aducă pe rafturile din Argeș alte produse de panificație și patiserie la fel de calitative și gustoase, realizate după rețete tradiționale, dar cu tehnologie modernă.

ROMÂNCUȚA. Produsele sunt fabricate în Argeș și distribuite către consumatori într-o formulă amplă de variante.

Dintre acestea, PRODUSELE DE PANIFICAȚIE NEAMBALATE aflate în oferta societății de panificație Pati Pan Mariano și comercializate sub brandul Româncuța sunt următoarele:

Pâine albă

Ingrediente: făină albă de grâu, apă, drojdie, sare iodată, ameliorator, enzime, oțet. Conține gluten.  Cantitate netă: 0,300 kg; 0,400 kg

Pâine rustică

Ingrediente: făină albă de grâu 650,apă, drojdie, sare iodată, ameliorator, enzime, oțet. Conține gluten. Cantitate netă: 0,300 kg

Pâine populară

Ingrediente: făină neagră de grâu (32%), făină albă de grâu (32%), apă, drojdie, sare iodată, ameliorator, enzime, oțet. Conține gluten. Cantitate netă: 0,300 kg

Chifle / Franzeluțe

Ingrediente: făină albă de grâu, apă, drojdie, margarina, sare iodată, zahar, ameliorator, ulei. Conțin gluten. Pot fi livrate în variantă simplă, sau presarate cu mac sau susan. Cantitate netă: 0,030; 0,050; 0,100 kg

Pâine neagră

Ingrediente: făină neagră de grâu, apă, drojdie, sare iodată, ameliorator, enzime, oțet. Conține gluten. Cantitate netă: 0,400 kg

Pâine rustică cu semințe

Ingrediente: făină albă de grâu 650, apă, amestec de semințe 8% (semințe de in, fulgi de secară, fulgi de grâu, fulgi de ovăz, susan, semințe de floarea soarelui), drojdie, sare iodată, ameliorator, oțet. Conține gluten, susan. Cantitate netă: 0,400 kg

Producătorul argeșean oferă de asemenea alte categorii de produse, după cum urmează:

PRODUSE DE PANIFICAȚIE AMBALTE (pâine albă feliată, pâine populară feliată, pâine neagră feliată, pâine prajita, pâine albă taraneasca feliată, pesmet, pâine neagră taraneasca feliată, chifle rotunde sau plate, pâine albă impletita, franzeluțe , pâine albă fara sare, franzeluță româncuța, pâine integrală feliată, hot - dog , pâine cu secara feliată, chifle cu amestec seminte, pâine toast)

SPECIALITĂȚI DE PANIFICAȚIE (covrig simplu, mucenici, covrig cu susan, mucenici punga, covrig cu mac si sare, covrigei aromați, covrigi crocanti șir, covrigei cu sare, covrigi șir)

PRODUSE DE PATISERIE (bagheta cu cascaval, pizza, cornulete fragede,checul casei, foietaj cremă vișine, chec marmorat, palmieri, minipalmieri, coji ecler, pateuri cu branza, coji choux a la crème, rulouri coji, cozonac de post, saleuri asortate, cozonac împletit strudel cu mere, cozonac impletit cu nuca, strudel cu visine, cozonac cu nuca , croissant cu ciocolata, pasca, croissant glazurat, miel, croissant fructe de padure, paleuri gem, croissant cu sunca si cascaval, paleuri ciocolata)

PRODUSE TRADITIONALE (colacel moţ, mărturii, turtă de moţ, turtă de nuntă, litie, covrigi, lipie, japoneze, colaci, căpeţel complet, prescuri)

ROMÂNCUȚA, brand Pati Pan Mariano, reflectă activitatea unui producător privat din județul Argeș, având 18 ani de tradiție în domeniul producției de panificație și patiserie.

Societatea a facut primii pasi în domeniul panificaței în anul 1998, oferind produse de o foarte buna calitate și ocupand rapid un bun segment de piața din județul Argeș.
 

CITITI SI... Idei pentru pachețelul elevilor! Gustări proaspete și delicioase la școală cu produsele de patiserie Româncuța!
 

Reușind să îmbine tradiția cu tehnologia modernă, fabricarea pâinii se realizează pe o linie tehnologică automatizată - de la framântare la ambalare- folosind maiaua fermentată și coacerea pe cuptoare cu placi ceramice, tehnologie care conferă produselor aroma tradițional romanească.

Produsele Româncuța sunt distribuite cu o flota proprie de mijloace de transport specializate, atât în judetul Argeș cât și în județele limitrofe.

Puteți descoperi produsele Româncuța și în magazinele proprii:

Magazin Româncuța - Piata Ceair
Magazin Româncuța - Exercițiu (Str. Exercițiu)
Magazin Româncuța - Trivale – Izvor (Str. Frasinului)
Magazin Româncuța - Gavana Bere (Zona giratoriu bere, vis a vis de Dedeman, lângă Rodali)
Magazin Româncuța - Gavana 2 ( langă Complex Albina)
Magazin Româncuța - Trivale - Complex 1
Magazin Româncuța - Trivale - Complex 2
Magazin Româncuța - Costești (Zona Complex Costesti, Bl. C3, parter, vis a vis de Petrom)

Contact pentru parteneriate și comenzi:

Argeș, Bascov, Str. Serelor, nr. 40
Tel. 0248 290 044 / 0248 290 055 / 0374 058 190
Email: office@romancuta.ro |
Web: www.romancuta.ro