Descoperă Transfăgărășanul și Lacul Vidraru în minivacanța de Paște!

Vacanță prelungită, zile libere de Paște... ce ar fi să îți pui rucsacul în mașină și să descoperi alături de cei dragi frumusețile pe care ți le oferă chiar Argeșul?! Drumurile de munte ale județului nostru sunt fermecătoare, iar acum ai ocazia perfectă să le descoperi! Dacă nu știi încotro să mergi, îți dăm noi un mic ajutor. Transfăgărășanul este o minunăție de care nu te poți plictisi, indiferent de câte ori îl vizitezi, iar primăvara îți oferă un tablou plin de culoare și triluri ce o să îți încânte sufletul. Deși nu se poate urca până la Bâlea, pe malul lacului Vidraru vei găsi suficiente activități care să îți anime ziua și să te destindă. 

 


Și celebrul Gerard Butler a vizitat Transfăgărășanul

Cel mai frumos este să te trezești în aburii unei cafele bune, cu un peisaj de vis în față. Asta chiar o să îți încarce complet bateriile. Și cafea pe măsura dorințelor tale, și priveliște de pus în ramă găsești într-un loc de cazare emblematic, ce a găzduit și vedete internaționale, precum celebrul actor Gerard Butler. Este vorba de complexul turistic Valea cu Pești. Are o perspectivă superbă și foarte generoasă asupra lacului și munților Făgăraș, iar serviciile de ospitalitate sunt premium. Destinația poate fi luată în calcul și pentru a petrece sărbătorile pascale. Complexul oferă, pe lângă spații de cazare generoase, și o bucătărie excepțională, și o zonă de SPA, cu piscină acoperită și saună, unde răsfățul poate fi total. Să nu fii surprins dacă dai nas în nas cu vreo vedetă din show-bizul mioritic, deoarece la Valea cu Pești se organizează periodic tabere de creație, cum este cea desfășurată de Roton, la care participă artiști ai momentului, sau diferite seminarii și întâlniri cu personalități cunoscut. Și, odată ce au fost oaspeți aici, revin, atrași de peisaj și de confortul oferit de unitatea de cazare.

 


Plimbări cu ATV-ul sau cu barca

Dacă vremea este potrivită, este păcat să stai doar în interior, chiar dacă este cald și îmbietor, iar „meniul” de distracții este și el foarte bogat. Poți opta pentru drumeții, explorări ale împrejurimilor cu ATV-urile sau autovehicule off-road și, de ce nu, plimbări pe lac cu ambarcațiunile. Cei care iubesc sportul pot încerca să joace un fotbal sau handbal pe terenul din apropiere. Ce mai, ai la dispoziție tot ceea ce îți dorești, într-un cadru natural de excepție.

 


Preparate culinare memorabile

Dacă ai obosit după atâta plimbat și alergat, e timpul să te așezi la masă. Pe partea de gastronomie, Valea cu Pești excelează de la preparatele de start până la deserturi. Păstrând și bucatele tradiționale în portofoliu, a venit și cu noutăți. A inovat constant și a adus noi și noi fuziuni de gusturi și arome, îmbogățind în permanență meniul cu preparate delicioase pe care le poți gusta doar aici. Unde mai pui că terasa îți poate deschide o uimitoare vedere asupra munților și a lacului, ceea ce sporește plăcerea de a sta la masă alături de cei dragi.