Descoperă CV-ul noului prefect! Doctor în Științele Educației aflat la prima experiență politică!
CV_-_Soare_Emanuel.pdf(298.28) Download  

Emanuel Soare, prorector la Universitatea din Pitesti, este propunerea PNL Arges pentru functia de prefect a judetului. Astăzi, la sediul PNL Argeș, a avut loc o conferință de presă în care a fost anunțat unicul candidat.

Pentru a ajunge la cârmuirea județului, Emanue Soare trebuie să mai parcurgă câteva etape pentru a deveni funcţionar public, așa cum cere legea. Este clar, totuși, că până atunci proaspătul politician este susținut și de conducera Universității din Pitești și de membrii Partidului Național Liberal.

CITEȘTE ȘI ... Poliţele obligatorii pentru locuinţe s-ar putea scumpi din 2020

Cu un CV academic impresionant (vezi documentul atașat) Emanuel Soare va da piept pentru prima dată cu universul agitat și indisciplinat al politicii de provincie. Profesorul universitar, Emanuel Soare, s-a înscris în PNL în primăvară și a fost cooptat aproape imediat în Biroul Județean de Conducere al filialei. În plus, Soare a fost unul dintre candidații PNL pentru alegerile europarlamentare, deși nu pe un loc eligibil.

CITEȘTE ȘI ... ANAF a vândut ARO, care i-a aparținut lui Ceaușescu


În ceea ce privește funcția de subprefect, deținută în momentul de față de Adrian Bughiu, se pare că va rămâne celor de la ALDE, susțin surse politice.