Update: Magazionera de la Județean- reținută de oamenii legii

Update 28 martie, 22:30

Instanța a decis ca în cazul femeii reținute pentru delapidare, să fie dispusă măsura controlului judiciar.

 

Update 28 martie

Magazionera care ar fi sustras echipamentele de protecție cu scopul de a le vinde, a fost reținută pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Urmează ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

UPDATE, ora 22:00

Descinderi, în cursul zilei de astăzi, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, la Spitalul Județean Argeș și la domiciliile a două persoane fizice. Perchezitiile au avut loc într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare.

Din cercetările oamenilor legii a reieșit faptul că una dintre magazionere numită Ileana Uta ar fi sustras echipamente de protectie pe care le-ar fi vândut.

În urma percheziţiilor, de la domiciliile celor două persoane, au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante)

La audieri au ajuns trei oameni.
 

UPDATE, ora 20:50

Descinderi la Spitalul Județean Argeș. Vizată de anchetă este una dintre magazionere numită Ileana Uta. Conform anchetatorilor, femeia ar fi sustras echipamente de protectie pe care le-ar fi vândut.

Perchezițiile sunt în desfășurare.

 

În cursul zilei de astăzi, polițiștii argeșeni au descins la Spitalul Județean Argeș unde exista bănuiala că personalul unității medicale ar fi sustras şi comercializat anumite produse.

CITEȘTE ȘI ... Un nou deces din cauza COVID-19. Bilanțul ajunge la 25 de oameni


Mai multe persoane au fost conduse la audieri. De asemenea, oamenii legii au ridicat în urma perchezițiilor documente, întocmindu-se un dosar penal.


Știre în curs de actualizare