Descinderi în masă în Argeș. Mașini de la școlile de șoferi, cu RCA false!

Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 19 mandate de percheziție, la locuințele unor persoane și la sediile unor societăți comerciale de pe raza județului Argeș.

CITEȘTE ȘI ... Noi reguli pentru intrarea în Romania!

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit că în perioada iunie - august 2020, mai multe autovehicule, utilizate de 9 școli de șoferi în activitatea de instruire și de examinare în vederea obținerii permisului de conducere, ar fi folosit polițe RCA și polițe de asigurare facultativă de accidente a pasagerilor/călătorilor, false, în fapt autovehiculele în cauză nefiind asigurate.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, prevăzute de art. 322 și 323 din Codul Penal.

9 persoane au fost conduce la sediul poliției pentru audieri.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.