Descinderi cu jandarmi la hoții de apă!

În această dimineață, SC Edilul CGA SA va desfășura o serie de acțiuni ce au ca scop debranșarea de la rețeaua publică a persoanelor care au restanțe la facturi, dar se va acționa și în scopul depistării celor ce încalcă legea prin branșamente ilegale sau prin diverse metode de sustragere a consumului fără a fi înregistrat în aparatura de măsură. Controalele vor avea loc în Câmpulung și în câteva comune limitrofe municipiului.

Alături de echipele Edilul CGA se vor afla jadarmii care vor fi prezenți la acțiuni pentru a preveni eventualele dispute între reprezentanții societății și persoanele ce urmează să fie debranșate de la rețeaua publică de alimentare cu apă potabilă.

„Pentru că ne confruntăm din ce în ce mai des cu diferite cazuri de sustrageri de apă din rețeaua publică administrată de societatea noastră, SC Edilul CGA SA, vă atragem atenția că furtul de apă din sistemul public de alimentare cu apă constituie infracțiune în domeniul serviciilor de utilități publice și se pedepsește potrivit prevederilor Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, așa cum este prevăzut în Legea serviciilor comunitare pentru utilități publice”, a specificat SC Edilul CGA SA  într-un comunicat de presă.