UPDATE: PSD Argeș propune excluderea lui Cătălin Rădulescu!

Update

În urmă cu doar câteva minute, o nouă reacție a venit din partea organizației județene. Conducerea PSD Argeș propune excluderea deputatului Cătălin Rădulescu pe o perioadă de 12 luni din cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş, în urma reacției pe care acesta a avut-o pe tema pandemiei generată de COVID-19


„PSD Argeș se delimitează de declarațiile deputatului Cătălin Marian Rădulescu, declarații pe care le consideră inacceptabile și iresponsabile privind cetățenii români care revin în țară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus.

Mai mult ca oricând, e nevoie acum de unitate, de empatie și solidaritate pentru a trece cu bine peste greaua încercare cu care ne confruntăm. Noul coronavirus reprezintă o amenințare la adresa sănătății și securității globale.

Ca măsură imediată, conducerea PSD Argeș a înaintat Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat propunerea de suspendare a domnului deputat Cătălin Marian Rădulescu pe o perioadă de 12 luni din cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş”, transmite organizația județeană.
 


 

Deputatul Nicolae Georgescu se delimitează de Mitralieră


După ce deputatul Cătălin Rădulescu a transmis un mesaj prin intermediul căruia critică românii din diaspora care vin acasă în această perioadă, în contextul coronavirusului, susținând că „nu fac altceva decât să transmită virusul mai departe și că în acest mod o să aibă pe conștiință moartea a multor români”, deputatul PSD Nicolae Georgescu transmite că se delimitează de Cătălin Rădulescu:

„Anunț argeșenii și toți românii din țară sau din afara ei că mă delimitez de ce face și ce declară deputatul Cătălin Rădulescu, fost chestor în Biroul Permanent al Camerei Deputaților și membru PSD. Mesajul halucinant transmis de Cătălin Rădulescu românilor care se întorc din diaspora, numindu-i „criminali”, „netrebnici”, „purtători de viruși”, nu face parte din limbajul, valorile și credința mea sau a majorității membrilor Partidului Social Democrat.

Îi îndemn pe toți cei care s-au întors acasă să respecte regulile impuse de autorități, să aibă răbdare și să se supună regulilor de autoizolare sau carantină pentru a nu agrava situația!

Împreună, vom depăși toate încercările!”, este mesajul deputatului Nicolae Georgescu.