Deputatul Daniel Constantin vrea să aducă oameni noi în PNL: „Chiar îmi doresc să deschidem ușile partidului”

Deputatul liberal Daniel Constantin face apel către oamenii de valoare ai județului să facă un pas în politică și să se înscrie în PNL Argeș. 

„Voi milita în permanență pentru deschiderea partidului către oameni de calitate. E nevoie de astfel de oameni și la nivelul județului Argeș. Chiar îmi doresc să deschidem ușile partidului.”, ne-a declarat deputatul Daniel Constantin. Ironia sorții face că PNL Argeș tocmai ce a dat afară un om nou și de calitate, în speță Ana Stan, iar pe alți oameni noi și de calitate i-a marginalizat și așteaptă, probabil, pretexte convenabile să-i excludă la prima mișcare în front.  

Și Daniel Constantin s-a aflat în radarul conducerii filialei argeșene, oameni din anturajul liderului județean arătându-se deranjați că deputatul ar avea întâlniri… clandestine cu colegi de partid. 

Nu am avut întâlniri clandestine, nu mă feresc de nimeni. M-am întâlnit cu mulți colegi din PNL, și la ședințe, și la o cafea, și la restaurant. Mie nu mi-a spus nimeni, nimic.”, ne-a declarat Daniel Constantin. Acesta susține că nu s-a gândit să candideze la președinția PNL Argeș și că singura sa intenție este „să consolidăm la nivelul județului Argeș o echipă care să câștige în 2024”.


Sursa: Săptămânal Ancheta