Deputatul Dan Bica: Susținem industria din Argeș!

Emanuel Soare, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Judetean Arges împreună cu președintele AAAS, Adrian Miutescu, deputatul Dan Bica, adjunctul ANAR, Marius Postelnicescu, candidatul PNL pentru Primăria Bascov, Gheorghe Nedelea și echipa sa, au vizitat societățile Lazar Company și Leoni.

Aceștia au fost însoțiți de asemenea de ministrul Economiei, Virgil Popescu, împreună vizitând cei doi operatori economici importanți din comuna Bascov.

Domnul ministru a putut astfel discuta, la fata locului, cu reprezentanții unor industrii reprezentative pentru Arges, ca fabricarea de componente auto și transporturile rutiere.

În același timp, ministrul Virgil Popescu a amintit că Guvernul pune la bătaie un miliard de euro pentru IMM-uri, până la sfârșitul anului zeci de mii de întreprinzători putând beneficia de acest ajutor. 

"La Consiliul Județean vom sprijini întreprinzătorii privati, un proiect prioritar al nostru fiind înființarea zonei metropolitane, care va facilita dezvoltarea și transportul către zonele industriale din jurul Piteștiului. Se poate și în Arges!", a scris pe Emanuel Soare pe pagina de socializare.