Deputatul Dan Bica alături de Nelu Tataru la întâlnirea cu medicii de familie din Argeș

Emanuel Soare, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș împreună cu președintele CAS Arges, Cristian Mitrofan, deputatul Dan Bica și președintele PNL Argeș, Adrian Miutescu, au participat la o întâlnire, la Curtea de Argeș, între ministrul Sănătății, Nelu Tataru și medicii de familie din județ.

Întâlnirea a fost organizată de președintele CAS Arges, Cristian Mitrofan, fiind posibila mulțumită insistențelor președintelui PNL Arges, Adrian Miutescu.

Președintele Asociației Medicilor de Familie din Arges, doamna Mariana Boșneag, a avut ocazia să discute fata in față cu domnul ministru, căruia i-au fost prezentate problemele cu care se confruntă medicii. Domnul ministru a propus soluții, întâlnirea fiind extrem de benefica.

Totodată aceștia au vizitat și Spitalul Curtea de Arges unde unitatea se confruntă cu mai multe probleme, fiind foarte utila pentru pacienții din zona de nord a județului.

Vizita s-a încheiat la Mănăstirea Curtea de Arges, un loc pe care fiecare român ar trebui să-l viziteze cel puțin o dată. 

"Sunt convins că atât orașul regal, cât și spitalul municipal din Curtea de Arges ar putea beneficia din plin de o administrație liberala. Se poate și în Arges!" este concluzia liberalilor în urma vizitei.