Deputații PSD au votat pentru redeschiderea piețelor!

Deputații PSD au decis azi că pieţele în spaţii închise, pieţele mixte şi volante, târgurile, bâlciurile, dar şi talciocurile pot rămâne  deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Marcel Ciolacu s-a arătat extrem de indignat de reglementările prin care premierul a  vrut să pună lacătul pe piețele închise. Liderul PSD a semnat, împreună cu senatorul  social-democrat Daniel Zamfir, un amendament la ordonanţa 78/2019, prin care nu va fi  permisă închiderea pieţelor. De altfel, Marcel Ciolacu a avut, astăzi, pe Facebook, o  reacție dură la adresa PNL:


„Orban, înţelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea pieţelor?! Tu poţi  să trăieşti cu imaginea asta?! Dar parlamentarii tăi care s-au abţinut la vot?! Asta aţi  făcut, criminalilor! V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în  frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante!”.


Proiectul de lege a fost adoptat cu 173 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi 93 de abţineri. Pe această iniţiativă legislativă, Camera Deputaţilor este for decizional, iar actul normativ va merge la Cotroceni pentru promulgare.

 


Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda PSD - Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020