Denisa Dumitru: Reprezentantele sexului frumos posedă forța, inteligența și abilitățile sociale necesare pentru a deveni lideri

Reprezentantele sexului frumos posedă forța, inteligența și abilitățile sociale necesare pentru a deveni lideri.

Ca femeie de afaceri, Denisa Dumitru s-a impus prin forța uriașă de a pune lucrurile în mișcare și de a impregna unui sistem uriaș de servicii amprenta sa personală bazată pe rigurozitate, inovație permanentă și așteptări din ce în ce mai mari privind nivelul de calitate asigurat sub brandul Ramada. 

Într-o industrie puternic concurențială și extrem de dinamică, așa cum este HoReCa, deși extrem de tânără ca manager, domnia sa a reușit să dezvolte fără încetare întregul complex de locații și servicii în inima căruia se află hotelul de referință din centrul Piteștiului. A creat, în jurul acestuia, săli de evenimente, restaurante, terase, cluburi, cofetării, shopuri și o gamă largă de servicii conexe asigurându-se astfel că un client, odată ce a trecut pragul Ramada, are la îndemână toate instrumentele necesare pentru ca nevoile sale să fie satisfăcute atât rapid, cât și complet. 

Asemenea tuturor reprezentantelor sexului frumos care au reușit în domeniile în care și-au propus să ajungă în poziții de conducere executivă, Denisa Dumitru s-a conturat ca un manager determinat. Tenacitatea și leadershipul orientat către rezultate sunt principalele ingrediente în succesul dobândit de domnia sa, în ultimii 10 ani, pe piața HoReCa din județul Argeș și din regiunea noastră. Alăturat acestor trăsături, și-au spus cuvântul studiile de specialitate și experiența dobândită și redobândită constant pe piețele externe, conexiunea directă cu clienții la care nu a renunțat niciodată, curajul de a investi permanent și forța de a ține lucrurile și oamenii laolaltă în jurul unui obiectiv care se confundă, în sine, cu Ramada: calitatea. 

Consideră că nu există diferențe semnificative între bărbați și femei atunci când vorbești despre reușita profesională, dar că doamnele pe care le reprezintă au câteva atribute care pot constitui, în funcție de domeniul de activitate, un avantaj: sunt mai serioase și mai tenace, sunt mai muncitoare și mai creative, mai deschise către comunicare și mai aplecate către detalii. În HoReCa, astfel de atribute pot face diferența în evaluarea gradului de succes. 

Își construiește, de peste un deceniu, o carieră în sectorul care a pasionat-o de la bun început și pe care îl deservește, ca manager, cu entuziasm și dedicare, dar găsește - în paralel - echilibrul de care fiecare avem nevoie în familie, în rolul de mamă, în prieteni și în pasiunile personale unde călătoriile ocupă dintotdeauna locul întâi în clasamentul marilor sale plăceri. 

Denisa Dumitru reprezintă, la nivelul județului Argeș, un reper pentru ceea ce înseamnă manageri tineri, manageri femei, oameni de afaceri  cu un potențial imens. Reprezintă dovada faptului că reprezentantele sexului frumos posedă forța, inteligența și abilitățile sociale necesare pentru a deveni lideri în cele mai concurențiale și provocatoare domenii.