Denisa Dumitru: ”Încrederea în ceea ce ești și ceea ce poți face tu sunt trăsături pe cât de rare, pe atât de prețioase”

Manager al Ramada Pitești, antreprenor cu perspective extrem de largi și permanent conectate la domeniul său de activitate, o femeie de afaceri cu o personalitate puternică și o forță de muncă pe măsură, Denisa Dumitru și-a imprimat numele în ultimul deceniu pe tabloul doamnelor de succes ale Argeșului. A dobândit acest statut construind pas cu pas una dintre cele mai puternice afaceri din industria horeca din regiune, în care a investit toate valorile specifice generației sale și femeilor, punctual: eficiența, creativitatea, sacrificiul personal, energia, ambiția, adaptabilitatea, curajul. 

 

Cu peste 100 de oameni în spatele său, Denisa Dumitru a valorificat investiția de peste 10 milioane de euro într-un brand. A dezvoltat-o anual și a adus-o în punctul în care Ramada Pitești înseamnă astăzi un hotel de patru stele cu 135 de camere puse la dispoziția clienților corporate și privați, un hotel aflat permanent în topul clasamentelor de specialitate din România. Înseamnă 8 săli de evenimente din care cea mai nouă, Ramada Events - inaugurată în anul 2017, în zona Lunca Argeșului - reprezintă un vârf la lance în sectorul locațiilor de lux și de amploare pe care argeșenii le au la dispoziție pentru orice categorie de evenimente. Ramada Pitești înseamnă, de asemenea, centrul de welness Jad Club, clubul MonArch, cofetăria Twist și ghift-shopul Moa Deco și - mai nou - începând de anul trecut, un serviciu complet de catering menit să aducă toate avantajele și produsele marca Ramada acasă sau în companiile clienților.

 

Crede în autenticitate. În valorificarea trăsăturilor tale, personale, de caracter, intelectuale, fizice, morale. Consideră că una dintre marile slăbiciuni ale societății contemporane o reprezintă faptul că oamenii își propun să pară ceea ce nu sunt. Și femeile nu fac excepție de la acest „curent”, chinuindu-se să se adapteze și să respecte tipare de moment, să simuleze trăiri, pasiuni, hobby-uri pe care nu le au, să se îndrepte către activități și medii care nu le reprezintă.


 „Autenticitatea, personalitatea nealterată, încrederea în ceea ce ești și ceea ce poți face tu, păstrarea unui set de valori persoanle dobândite în familie sunt trăsături din ce în ce mai rare și ca atare, pe viitor, vor fi din ce în ce mai prețioase”. 

 

Lucrează cu pasiune, așa cum trăiește, așa cum își iubește familia. Alege să facă doar lucrurile care o reprezintă, care o împlinesc ca om și ca manager și refuză tranșant orice este dincolo de viziunea sau valorile sale.

Urmărește modele de succes  feminin, nu doar în business, ci în orice domeniu. Este deschisă pentru a învăța permanent. Dar adevăratul său reper, adevăratul model la care se raportează este tatăl său, Virgil Dumitru, de asemenea om de business. În echilibrul domniei sale, în capacitatea de a construi viabil și tanace, de a îmbina perfect solicitările domeniului ales cu responsabilitățile și valorile legate de familie, în imaginea asa impecabilă, Denisa Dumitru își găsește propriile repere morale, sociale, personale și de carieră.