Delia a deschis sezonul petrecerilor epice din Club Hush. Vezi ce urmează!

Supereveniment la Club Hush, din Piteşti. Delia a concertat timp de două seri pentru argeşeni, pe scena Clubului, marcând deschiderea sezonului de evenimente cu care Club Hush ne-a obişnuit. Atmosfera a fost incendiară, iar cei ce au fost prezenţi au putut asculta, live, şi cea mai nouă piesă Delia, „Să-mi cânţi”, proaspăt lansată de artistă. 


Serile reci mută distracţia de peste week-end în interior, iar Club Hush va fi un reper pe harta distracţiei, cu un program pregătit, şi anunţă un sezon cu multe trupe şi petreceri, ce vă vor convinge să ieşiţi din casă şi să vă încărcaţi cu bună-dispoziţie. Trupe live, sesiuni de stand-up şi petreceri tematice sunt ingredientele-cheie din „meniul” distracţiei, stabilit pentru sezonul rece. În serile din luna octombrie, printre surprizele anunţate se numără Trupa Azur şi Spitalul de Urgenţă, plus că, în fiecare sâmbătă seara, aveţi parte de muzică live şi DJ. Însă, dacă doriţi să ştiţi ce vă aşteaptă la final de săptămâna la Club Hush, ar fi indicat să vă abonaţi la pagina sa de Facebook, unde evenimentele şi detaliile legate de acestea sunt actualizate zilnic. 

 


Mâine: Stand-up cu Costel. Nu ratați!!!

 

 


 Veranda by Hush - combinaţia perfectă pentru vremea capricioasă


Iar dacă încă nu doriţi să plece vara, Veranda by Hush vă stă la dispoziţie cu terasa acoperită şi încălzită. Locaţia este combinaţia perfectă pentru vremea capricioasă adusă de toamna ce tocmai a început. Indiferent dacă e soare, ploaie, vânt sau frig, o să vă simțiţi ca într-o verandă. Situată în mijlocul oraşului, Veranda by Hush s-a dovedit o gazdă ideală pentru întâlniri lungi şi relaxate, însoţite de preparate sofisticate şi o băutură asortată. Zilnic, pe terasa acoperită şi încălzită  Veranda by Hush se poate bea cafeaua, la care poţi adăuga un mic dejun de nivel „excepţional”, se poate lua prânzul, existând chiar şi conceptul de „meniul zilei” sau cina. De asemenea, aici îţi poţi organiza un eveniment restrâns, precum petreceri private, evenimente corporate, zile onomastice sau mese organizate. Bucătarii sunt foarte pricepuţi în arta culinară, meniul fiind o adevărată capodoperă pentru papilele gustative, dar şi pentru ochi. Aceştia pot concepe meniuri pentru orice eveniment, în funcţie de dorinţele clienţilor. Aşa că Club Hush şi Veranda vă oferă locul ideal de petrecere a timpului, în acest sezon răcoros, condimentat cu petreceri, mâncare bună şi licori pe măsură. 

 


    

Programul evenimentelor:

2 octombrie: Stand-up cu Costel
4 octombrie: Azur
9 octombrie: Stand-up cu Teo
11 octombrie: Seară cubaneză
15 octombrie: Stand-up cu Vio, Mocanu și Sergiu
18 octombrie: Spitalul de Urgență
23 octombrie: Stand-up cu Maria, Mincu și Banciu
25 octombrie: Nikolaos Papadopoulos
29 octombrie: Stand-up cu Parcalab, Tom și Popesco
1 noiembrie: 3 Sud-Est
8 noiembrie: Juke Box
15 noiembrie: Direcția 5
22 noiembrie: Cargo
26 noiembrie: Stand-up cu Niște Oameni
29 noiembrie: Bosquito
5 decembrie: Generic
13 decembrie: Alexandra Usurelu