Decathlon angajează persoane cu sindrom Down

Decathlon România doreşte să angajeze persoane cu sindrom Down, având posturi disponibile dedicate acestora şi în magazinul din Piteşti. Acţiunea este parte a unui proiect derulat de Asociația Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora.

CITEȘTE ȘI ... Măști neconforme găsite pe piață. Cum le deosebim

Reprezentanţii acesteia le roagă pe toate persoanele adulte cu sindrom Down să se gândească la această ofertă. Asistenții adulților cu sindrom Down, care au domiciliul în Argeș, sunt rugaţi să trimită pe adresa info@sindrom-down.ro, un număr de telefon și o adresă de e-mail la care pot fi contactaţi, în vederea recrutării. În mesaj trebuie menţionat numărul de telefon, adresa de email și localitatea de domiciliu. 

CITEȘTE ȘI ...Dosarele de echivalare a studiilor din străinătate se pot depune acum şi online

 
Sarcinile de lucru în cadrul magazinelor Decathlon, pentru peroanele cu sindrom Down sunt: să aranjeze marfa, să alimenteze rafturile cu marfă dimineața, să rearanjeze și să pună pe rafturi produsele probate și lăsate la cabinele de probă. Norma de lucru disponibilă este de 4, 6 sau 8 ore/zi, cu două zile libere consecutive/săptămână și un weekend liber per lună. 


Sursa: saptamanalul ancheta