De Sfântul Valentin, puteţi adopta un urs!

Sanctuarul de urşi de la Zărneşti a pregătit şi anul acesta cadouri inedite pentru iubitorii de animale cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Urşii care sunt acum în rezervaţie pot fi adoptaţi, iar banii strânşi din certificatele de adopţii vor fi folosiţi pentru îngrijirea lor.
„Dacă de Ziua Îndrăgostiţilor stelele, luna, soarele şi alte astre au fost deja dăruite altora, tu poţi face un cadou cu adevărat deosebit: un URS! Nu unul de pluş, ci unul adevărat! Ursuleţii din Libearty şi-au curăţat blăniţa şi lăbuţele şi aşteaptă cuminţi să îşi cunoască noii părinţi virtuali”, au anunţat reprezentanţii sanctuarului de urşi de la Zărneşti.

CITEȘTE ȘI ... Anunțul DSP: „În Argeș NU există cabinete medicale dentare autorizate cu anestezie terapie

În acest moment, în rezervaţie sunt 106 urşi, iar iubitorii de animale au la dispoziţie două certificate generale de adopţie, neputând fi adoptat un urs anume.

Reprezentantul Sanctuarului, Paula Ciotloş, susţine că certificatele de adopţie virtuală pentru cei dragi au fost pregătite.
„Din experienţa anului trecut am învăţat că şi românii au început să se aplece asupra acestui gen de cadou. Este un cadou din suflet pentru un suflet”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciotloş.

CITEȘTE ȘI  ... Persoane dispărute- găsite de polițiștii argeșeni

Adopţia unui urs costă 150 de lei, iar banii strânşi vor fi folosiţi pentru îngrijirea animalelor. Anul trecut, de Sfântul Valentin au fost adoptaţi 30 de urşi.
Totodată, doritorii pot adopta şi un căţeluş, tot cu 150 de lei.


Sursa: descopera.ro